Νέο γιαούρτι από το Τυροκομείο Κωσταρέλου

Από το 1937 το Τυροκομείο Κωσταρέλου δημιουργεί  με γνώση και μεράκι εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα με  προσήλωση στην ποιότητα και τις παραδοσιακές μεθόδους παρασκευής. 

To νέο προϊόν του Τυροκομείου είναι  το στραγγιστό αιγοπρόβειο γιαούρτι με 2% λιπαρά  από εκλεκτό αιγοπρόβειο γάλα που όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα είναι φτιαγμένο με τον παραδοσιακό χειροποίητο τρόπο – δηλαδή στραγγίζει με φυσικό τρόπο σε πάνινες σακούλες, ώστε να χάσει μεγάλο μέρος από τα υγρά του. Αυτό είναι που το κάνει να έχει αυτήν την απίστευτα γεμάτη γεύση κι έντονα κρεμώδη υφή. Σε αυτό συμβάλλει καθοριστικά και η εξαιρετική πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στο Τυροκομείο Κωσταρέλου – το γάλα από κοπάδια μικρόσωμων ντόπιων φυλών που βόσκουν ελεύθερα.  

Τα γαλακτοκομικά προιόντα Κωσταρέλου κλείνουν μέσα τους 3 γενιές παράδοση που αποτυπώνεται στη δημιουργία αγνών προιόντων με εξαιρετική γεύση.

 

Τυροκομείο Κωσταρέλου

26ο χλμ Λ. Μαρκοπούλου, 19003, Μαρκόπουλο

Τ: 2299025569 

 
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.