Νέος κατάλογος IKEA 2015

Το σπίτι μας είναι ο χώρος στον οποίο ζούμε πολλές από τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Η ΙKEA θεωρεί ότι έχουν μεγάλη αξία και ξέρει τι χρειάζεστε για να κάνετε πιο όμορφο το σπίτι σας, εκεί όπου ξεκινάει και τελειώνει η κάθε σας μέρα.

Ο νέος κατάλογος ΙΚΕΑ 2015 επικεντρώνεται γύρω από 3 τάσεις: Έκφραση της προσωπικότητάς μας και ανάγκη για δημιουργικότητα, πολυ-λειτουργικές λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού -είτε είναι μικρό, είτε είναι μεγάλο- και επαναπροσδιορισμός της έννοιας του σπιτιού, που γίνεται πια το καταφύγιό μας. Αυτή τη χρονιά το θέμα του καταλόγου ξεκινάει από το εξώφυλλο και τελειώνει στο οπισθόφυλλο, από την ανατολή μέχρι τη δύση, απεικονίζοντας την αρχή και το τέλος μιας ημέρας στο σπίτι που ζούμε. Ο κατάλογος όπως κάθε χρόνο αποτελεί δέσμευση για τις τιμές των προϊόντων που παρουσιάζονται σε αυτόν και παραμένουν σταθερές για ένα χρόνο. Θα διανεμηθεί δωρεάν, πόρτα-πόρτα, σε 3.000.000 αντίτυπα, στις περιοχές των Καταστημάτων και των Κέντρων Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ. Η διανομή σε παγκόσμιο επίπεδο φτάνει τα 219.185.000 αντίτυπα. Η διανομή του καταλόγου στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί στις 30/9 και από την 1η Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμη η online έκδοσή του, στο www.IKEA.gr αλλά και η εφαρμογή & το εμπλουτισμένο περιεχόμενο (για Android και iOS).

Παράλληλα, η IKEA του Ομίλου Fourlis, με προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών και την άμεση πρόσβαση στα προϊόντα μας, δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα ΙΚΕΑ e-shop.

Με το IKEA e – shop μπορείτε να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας προϊόντα για το σπίτι, από το σπίτι! Επισκεφθείτε το site www.IKEA.gr, εμπνευστείτε, επιλέξτε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν, δημιουργήστε τους δικούς σας συνδυασμούς και κάντε την παραγγελία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.