Ο γνωστός σεφ Χριστόφορος Πέσκιας και ο διακεκριμένος οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, στις 21.00, υποδέχονται τον Γιάννη Παρασκευόπουλο από τη Γαία Οινοποιητική στο εστατόριο Κλίμα Κλήμα.
Το μενού της γιορτινής βραδιάς έχει ως εξής:
- Θαλασσινά κυδώνια με σάλτσα Ασύρτικου συνοδεία δύο φιαλών: φρέσκος Θαλασσίτης 2014 και παλαιωμένος του 2007
- Ταρτάρ από μοσχάρι γάλακτος με μανιτάρια με το ροζέ14-18h Αγιωργίτικο.
- Χουνκιάρ μπεγιεντί από μοσχαράκι γάλακτος συνοδεία δύο φιαλών: Κτήμα Γαίας 2010 και το Κτήμα Γαίας 2005 Αγιωργίτικο
- Μους σοκολάτας με καραμέλα και μαριναρισμένους χουρμάδες με τον Ανατολικό Οίνο της Γαίας 2004 από Αγιωργίτικο
Τιμή: 30 Ευρώ κατ’ άτομο / Για κρατήσεις: 2106096786
Κλίμα Κλήμα
Παναγή Τσαλδάρη 32-34, Μελίσσια