Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου και ο Χριστόφορος Πέσκιας στο Κλίμα Κλήμα

Ο γνωστός σεφ Χριστόφορος Πέσκιας και ο διακεκριμένος οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, στις 21.00, υποδέχονται τον Γιάννη Παρασκευόπουλο από τη Γαία Οινοποιητική στο εστατόριο Κλίμα Κλήμα. 

Το μενού της γιορτινής βραδιάς έχει ως εξής:   

  • Θαλασσινά κυδώνια με σάλτσα Ασύρτικου συνοδεία δύο φιαλών: φρέσκος Θαλασσίτης 2014 και παλαιωμένος του 2007
  • Ταρτάρ από μοσχάρι γάλακτος με μανιτάρια με το ροζέ14-18h Αγιωργίτικο.  
  • Χουνκιάρ μπεγιεντί από μοσχαράκι γάλακτος συνοδεία δύο φιαλών: Κτήμα Γαίας 2010 και το Κτήμα Γαίας 2005 Αγιωργίτικο
  • Μους σοκολάτας με καραμέλα και μαριναρισμένους χουρμάδες με τον Ανατολικό Οίνο της Γαίας 2004 από Αγιωργίτικο

Τιμή: 30 Ευρώ κατ’ άτομο / Για κρατήσεις: 2106096786

 

Κλίμα Κλήμα

Παναγή Τσαλδάρη 32-34, Μελίσσια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.