Ο Mark Zuckerberg στο ταξίδι του μέλιτος

Είσαι δισεκατομμυριούχος, μόλις έχεις παντρευτεί και περνάς το ταξίδι του μέλιτος με την σύζυγό σου στην άκρως ρομαντική Ρώμη. Καθώς, λοιπόν, απολαμβάνετε την βόλτα σας στην πόλη, αρχίζετε να πεινάτε και αυτό που σκέφτεσαι είναι τί προτιμότερο από το να πάτε σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια και να απολαύσετε μία λαχταριστή ιταλική μακαρονάδα; Ο ιδρυτής του facebook, Mark Zuckerberg όμως, δεν σκέφθηκε έτσι και αποφάσισε να φάει με την γυναίκα του, Priscilla Chan, στα McDonald’s!  Όπως λοιπόν αποκαλύπτει η New York Post, το ζευγάρι εντοπίστηκε να κάθεται στην Piazza Mignanelli, κοντά στη Piazza di Spagna της Αιώνιας Πόλης, και να απολαμβάνει το γεύμα από τα McDonald’s!

Το ρομαντικό ταξίδι δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο Mark έκανε στην Priscilla το τραπέζι και σε άλλα εστιατόρια και δεν παρέλειψε να την ξεναγήσει σε πιο γραφικά μέρη της Ιταλίας, όπως αναφέρει το Business Insider. Το νεόνυμφο ζευγάρι έμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο Portrait Suites, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του διάσημου Ιταλού υποδηματοποιού Salvatore Ferragamo, παρήγγειλε γεύμα που κόστισε μόλις 32€ στο εστιατόριο Nonna Betta, κατόπιν δείπνησε στο Pierluigi και, τέλος, επισκέφθηκε το Βατικανό, την Καπέλα Σιξτίνα, το Κολοσσαίο και τη Φοντάνα ντι Τρέβι.

Τι έφαγαν, όμως, όταν αποφάσισαν να επισκεφθούν το εστιατόριο; Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου αποκαλύπτει πως το ζευγάρι μοιράστηκε ραβιόλια αγκινάρας, μία πολύ ρομαντική σκηνή όπως τη χαρακτήρισε ο Ιταλός εστιάτορας. Το ηθικό δίδαγμα είναι ότι, ακόμη και αν η εταιρεία σου κατάφερε να αποδώσει εκατομμύρια, δεν πρέπει να ξεχνάς τη ρήση «μέτρον άριστον». Τουλάχιστον, αυτό φαίνεται να πιστεύει ο επιτυχημένος Mark Zuckerberg!

 

 

Φρόση Σκέντζου 

 

Πηγή: businessinsider.comnypost.com

Εικόνα: mashable.com

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.