Ο Σμυρναίικος καφές της οικογένειας Δρακούλη χορηγός στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν

Ο Σμυρναίικος καφές της οικογένειας Δρακούλη στηρίζει τον πολιτισμό και υποστηρίζει το Θέατρο Τέχνης. Για τη θεατρική σαιζόν 2014 – 2015 αποτελεί χορηγό του Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν, του ιστορικού αυτού θεάτρου που φέτος έχει διπλή επέτειο, κλείνοντας 60 χρόνια στο Υπόγειο και 30 χρόνια στη σκηνή της Φρυνίχου στην Πλάκα.

Το νέο του πρόγραμμα ανακοινώθηκε στην επίσημη παρουσίαση τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 από τη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, Μαριάννα Κάλμπαρη. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Τύπου και διακεκριμένοι άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών όπως η Διευθύντρια Παραγωγής του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης Στέλλα Αγγελέτου, ο Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος Olivier Descotes, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου Γιώργος Λούκος. Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Σμυρναίικο καφέ.

Ο Σμυρναίικος καφές της Οικογένειας Δρακούλη, απόσταγμα παράδοσης 3 γενεών, ένα αυθεντικό χαρμάνι από εξαιρετικές ποικιλίες Arabica με σύνθετο άρωμα και πλούσια γεύση αποτελεί τη σύγχρονη πρόταση για τον ελληνικό καφέ.

Η Οικογένεια Δρακούλη με καταγωγή από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας από το 1925 μέχρι σήμερα μετουσιώνει τη γνώση, την αγάπη και την εμπειρία της στον καλό καφέ, υποστηρίζοντας παράλληλα ως ελληνική επιχείρηση τον τόπο μας, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της τέχνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.