ΑρχικήΆρθραΟ Σμυρναίικος καφές της οικογένειας Δρακούλη χορηγός στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν

Ο Σμυρναίικος καφές της οικογένειας Δρακούλη χορηγός στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν

Ο Σμυρναίικος καφές της οικογένειας Δρακούλη στηρίζει τον πολιτισμό και υποστηρίζει το Θέατρο Τέχνης. Για τη θεατρική σαιζόν 2014 – 2015 αποτελεί χορηγό του Θεάτρου Τέχνης Κάρολου Κουν, του ιστορικού αυτού θεάτρου που φέτος έχει διπλή επέτειο, κλείνοντας 60 χρόνια στο Υπόγειο και 30 χρόνια στη σκηνή της Φρυνίχου στην Πλάκα.

Το νέο του πρόγραμμα ανακοινώθηκε στην επίσημη παρουσίαση τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 από τη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, Μαριάννα Κάλμπαρη. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Τύπου και διακεκριμένοι άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών όπως η Διευθύντρια Παραγωγής του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης Στέλλα Αγγελέτου, ο Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος Olivier Descotes, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου Γιώργος Λούκος. Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Σμυρναίικο καφέ.

Ο Σμυρναίικος καφές της Οικογένειας Δρακούλη, απόσταγμα παράδοσης 3 γενεών, ένα αυθεντικό χαρμάνι από εξαιρετικές ποικιλίες Arabica με σύνθετο άρωμα και πλούσια γεύση αποτελεί τη σύγχρονη πρόταση για τον ελληνικό καφέ.

Η Οικογένεια Δρακούλη με καταγωγή από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας από το 1925 μέχρι σήμερα μετουσιώνει τη γνώση, την αγάπη και την εμπειρία της στον καλό καφέ, υποστηρίζοντας παράλληλα ως ελληνική επιχείρηση τον τόπο μας, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της τέχνης.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Χοιρινό φιλέτο με γέμιση από κάστανα

Μία ιδιαίτερη συνταγή για το γιορτινό τραπέζι που συνδυάζει μοναδικά το κάστανο με το φασκόμηλο!

Αλμυρό τσιζκέικ με ανθότυρο

Συνταγή για αλμυρό τσιζκέικ από τη Stoffa.

Περισσότερα άρθρα

Μυστικά για να φτιάξετε τέλεια μελομακάρονα

Μικρά μυστικά για τα καλύτερα μελομακάρονα που φτιάξατε ποτέ.

Χιόνι στην Αθήνα, καιρός για σούπες!

Συμβουλές για το χιόνι, πώς να φάτε και τί να πιείτε για να ζεσταθείτε!

4 απίθανοι τρόποι να αξιοποιήσετε τις φλούδες λεμονιού

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις φλούδες λεμονιού, εύκολα και αποτελεσματικά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ