ΑρχικήΆρθραΟ σωστός τρόπος να κόψεις την τούρτα

Ο σωστός τρόπος να κόψεις την τούρτα

Όλοι ξέρουμε ότι η τούρτα και το κέικ κόβονται σε τρίγωνα κομμάτια. Άλλος παίρνει μεγαλύτερο, άλλος μικρότερο, αλλά τι σημασία έχει; Όλοι θα φάμε τούρτα. Την πραγματικότητα έρχεται να ανατρέψει αυτό το βίντεο, το οποίο ισχυρίζεται ότι ο γνωστός αυτός τρόπος έχει ως αποτέλεσμα να ξεραθεί πιο γρήγορα η τούρτα. Αντίθετα, υποστηρίζει ότι υπάρχει μαθηματικά εξακριβωμένος τρόπος για το πώς να κόψεις σωστά την τούρτα, χάρη στον οποίο το αγαπημένο γλυκό μένει φρέσκο και ζουμερό για περισσότερο καιρό. Μια δοκιμή θα μας πείσει, ενδεχομένως. 

 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Πτι φουρ (βουτήματα)

Λαχταριστά πτι φουρ με σοκολάτα από τον Τάσο Αντωνίου. Εκπληκτική συνταγή για βουτήματα πτι φουρ, αφράτα, γευστικά και εύκολα.

Ζελέ φρούτων

Συνταγή για ελαφρύ ζελέ φρούτων!

Σπιτική Πίτσα

Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπιτική πίτσα. Με αυτή τη ζύμη μπορείς να φτιάξεις όχι μόνο πίτσα σαν κυρίως πιάτο αλλά και γλυκιά πίτσα με σοκολάτα.

Περισσότερα άρθρα

Λαχανικά και φρούτα του Απριλίου

Ποια είναι τα ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά για τον Απρίλιο;

3 τρόποι να μαγειρέψεις με τα κοτσάνια των μυρωδικών

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα κοτσάνια των φρέσκων μυρωδικών και να τα εντάξουμε στη κουζίνα και τις συνταγές μαγειρικής.

5 είδη κρεμμυδιών και πώς τα μαγειρεύουμε

Κρεμμύδια κίτρινα, κόκκινα ή φρέσκα; Αναλύουμε τα 5 πιο συνηθισμένα είδη κρεμμιδιού και σε ποια φαγητά χρησιμοποιούμε το καθένα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ