Ο Tom Cruise χωρίς χρήματα;

Άτυχες στιγμές μπορεί να έχει ο καθένας. Ακόμη και ένας ultra διάσημος και επιτυχημένος σταρ του Hollywood, όπως ο Tom Cruise, ο οποίος απολάμβανε το δείπνο του με φίλους του την προηγούμενη εβδομάδα σε εστιατόριο στο Λονδίνο μέχρι που συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να πληρώσει το λογαριασμό. 

Για την ακρίβεια, ο δημοφιλής ηθοποιός επέλεξε το εστιατόριο Veer Dahra στο Hertfordshire για το γεύμα του με άλλους οκτώ φίλους, όπου παρήγγειλαν μεταξύ άλλων πλούσια ποικιλία ορεκτικών, κοτόπουλο tikka masala, αστακό και ρύζι.

Μετά το λουκούλειο γεύμα του σταρ και της παρέας του, όταν έφτασε η ώρα του λογαριασμού, ο Tom Cruise διαπίστωσε ότι κανένας δεν είχε λίρες Αγγλίας για να πληρώσει και το εστιατόριο δεν δεχόταν την πιστωτική του κάρτα! Τελικά, συνεργάτιδα του ηθοποιού έβγαλε την παρέα από τη δύκολη θέση και πλήρωσε με μετρητά για το γεύμα, αξίας 200 λιρών. Μάλιστα, άφησαν ένα αρκετά γενναιόδωρο πουρμπουάρ ίσο με 80 λίρες. Πάντως, οι υπεύθυνοι του εστιατορίου ήταν παραπάνω από πρόθυμοι να κεράσουν τον αστέρα του σινεμά το γεύμα του. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

 

Άννα Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.