ΑρχικήΆρθραΠαγκόσμια ημέρα παγωτού

Παγκόσμια ημέρα παγωτού

Η σημερινή ημέρα σίγουρα είναι η αγαπημένη των παιδιών, καθώς 3 Απριλίου κάθε χρόνο έχει καθιερωθεί να γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παγωτού!

Το παγωτό είναι αγαπημένο γλυκό όλες τις εποχές, τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους, και σήμερα έχουμε έναν παραπάνω λόγο να απολαύσουμε λίγο παραπάνω από τη λαχταριστή παγωμένη γεύση!

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις μαγειρικές σας ικανότητες και να καταπλήξετε την οικογένεια και τους φίλους σας με αυτές τις συνταγές για χειροποίητο σπιτικό παγωτό!

– Συνταγή για υπέροχο σπιτικό παγωτό κακάο 

– Συνταγή για παγωτό με φρέσκια παριανή μυζήθρα

 

 

Άννα Ευθυμίου

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Σαλάτα ζυμαρικών με λαχανικά

Μια πανεύκολη και θρεπτική σαλάτα με ζυμαρικά με πένες, καλαμπόκι, μανιτάρια, λαχανικά και στραγγιστό γιαούρτι.

Πίτα σε 10 λεπτά με κρέας και λαχανικά

Μια πεντανόστιμη πίτα με κρέας και λαχανικά από τον Τάσο Αντωνίου. Συνταγή για πίτα με ό,τι υλικό έχει περισσέψει από τις γιορτές, ζουμερή γέμιση και το πιο τραγανό φύλλο.

Φοβερή πρασοσελινόριζα

Πρασοσελινόριζα στο φούρνο με κρούστα!

Περισσότερα άρθρα

Ποια είναι η σωστή θερμοκρασία που πρέπει να έχει το ψυγείο;

Η σωστή συντήρηση των τροφίμων στο ψυγείο βοηθά στο να παραμένουν φρέσκα για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Συνταγές για χειμωνιάτικες σούπες

9 υπέροχες συνταγές για ζεστές χειμωνιάτικες σούπες.

Γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα πριν την μαγειρέψουμε;

Μάθετε γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα για να την μαγειρέψουμε και για ποιο λόγο χάνεται η όλη η γεύση εξαιτίας της απόψυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ