ΑρχικήΆρθραPapillon, ένα αυθεντικό bistrot με γαλλική φινέτσα στο Ψυχικό

Papillon, ένα αυθεντικό bistrot με γαλλική φινέτσα στο Ψυχικό

Στις 25 Δεκεμβρίου, το Papillon γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια κλείνοντας ένα χρόνο λειτουργίας γεμάτο επιτυχίες και διακρίσεις, όπως η υποψηφιότητα του για το κομψό design και την world – class αισθητική του στα Βρετανικά FX Awards, και την παρουσία του στη λίστα  με τα δέκα (10) καλύτερα στέκια για καφέ στην Ευρώπη από το ταξιδιωτικό περιοδικό Venue Report.

Αναμφισβήτητα, σημαντικές διακρίσεις για ένα μαγαζί που σχεδιάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο του Μηνά Κοσμίδη και κατάφερε να κερδίσει το απαιτητικό κοινό της περιοχής και όχι μόνο, με το μοναδικό του χώρο με αριστοκρατικό mood, τα έντονα ρετρό στοιχεία, αλλά και τις  δημιουργίες της εξαιρετικής ομάδας των chefs και bartenders του, δημιουργώντας παράλληλα τα δικά του καθημερινά αφηγήματα και αναμνήσεις.

Papillon Bistrot

Στο Papillon, οι χειμερινοί μήνες ενισχύονται και δημουργούνται μια σειρά από δράσεις και θεματικά event,  που θα αποζημιώσουν τις επιθυμίες και τις αισθήσεις των επισκεπτών του.

Τα “Papillon Afternoon stories”, εξελίσσονται καθημερινά από τις 16.30-19.30. Είναι η ώρα του “Aperitivo” και μετά το γραφείο, απολαμβάνουμε με φίλους ένα ποτήρι κρασί, ένα ωραίο Prosecco ή το αγαπημένο μας κοκτέιλ, συνοδεία γευστικών finger food και antipasti. Και όλα αυτά συνδυάζονται άψογα με κοσμοπολίτικες μουσικές εμπνευσμένες από τις Ριβιέρες της Μεσογείου.

Οι Τετάρτες, αποκτούν το δικό τους νόημα. Το άκρως πρωτοποριακό και ξεχωριστό ελληνικό duo band Jazz Τhe 2 με τους Μιχάλη Ζέη & Νάγια Δούκα, υπόσχεται να σας μαγέψει και να σας ταξιδέψει στην εποχή της  Jazz & Blues μουσικής, ερμηνεύοντας Live γνωστές επιτυχίες από τους κορυφαίους του είδους όπως Frank Sinatra, Nina Simone, Dean Martin, Ella Fitzgerald, Nat King Cole, Michael Buble, Amy Winehouse κ.α.

Επίσης, συχνά διοργανώνονται ειδικές βραδιές με μενού γευσιγνωσίας πιάτων και συνοδεία εκλεκτών κρασιών , καθώς και guest επισκέψεις από παραγωγούς, πάντα σε συνεργασία με τον sommelier του εστιατορίου.

Στο Papillon μπορείς να περάσεις όμορφα κάθε ώρα της ημέρας, είτε το επιλέξεις πρωί για καφέ και πρωϊνό, είτε για φαγητό ή ποτό και ελαφρύ τσιμπολόγημα με ξεχωριστά πιάτα μέχρι αργά το βράδυ. Επιπλέον, αποτελεί εξαιρετική επιλογή  και τις κυριακές για πρωινό μέχρι αργά, καθώς σερβίρεται μέχρι τις 15.30 ή μεσημεριανό για όλη την οικογένεια.

Στην κουζίνα, ο  Head Chef Γιάννης Μαρκαδάκης παρουσιάζει αυτό τον χειμώνα  ένα νέο μενού συνθέτοντας πιάτα εμπνευσμένα από την νέα αμερικάνικη κουζίνα, αλλά συγχρόνως με έντονες μεσογειακές επιρροές. Τα διαφορετικά «νιόκι μπολονέζ» από κιμά wagu, η αυθεντική «κοτολέτα μιλανέζ», τα σιγομαγειρεμένα «μάγουλα» με μπύρα και μέλι, τα εξαιρετικά «τουρνεντός», είναι μερικά από τα πιάτα του μενού που σε προτρέπουν να γευματίσεις στο Papillon Bistrot.

Και αυτό το χειμώνα φοράμε“Papillon”!

Λεωφόρος Κηφισίας 242 & Σολωμού 1

Νέο Ψυχικό

T: +30 210 6744441

Ε: [email protected]

Web: www.papillonbistrot.com

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Χειμωνιάτικη καροτόσουπα

Χειμωνιάτικη σούπα με καρότο και λαχανικά. Μια υπέροχη και δυναμωτική σούπα.

Κοτόπουλο α λα κρεμ

Κοτόπουλο αλά κρεμ από τον Τάσο Αντωνίου. Ζουμερό και πεντανόστιμο κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, ένα πλούσιο πιάτο για τον χειμώνα, που θα συνοδεύσετε με ρύζι και θα το λατρέψετε.

Παγωτό καραμέλα χωρίς παγωτομηχανή

Σπιτικό παγωτό με αλατισμένη καραμέλα από τον Τάσο Αντωνίου!

Περισσότερα άρθρα

7 λόγοι να φας σταφύλια αυτόν τον Σεπτέμβρη

Τα σταφύλια του Σεπτεμβρίου είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό και την υγεία μας!

Οδηγός για την αγορά κρεατικών τα Χριστούγεννα

Ποια είναι τα μυστικά της αγοράς του κρέατος, ώστε να επιλέξουμε σωστά διατηρημένο κρέας από τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ; Διαβάστε τις απλές συμβουλές για την αγορά κρεατικών τα Χριστούγεννα.

7 λάθη που κάνετε με το ωμό κοτόπουλο

Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνετε με το ωμό κοτόπουλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ