ΑρχικήΆρθραΝέα φαντασμαγορική καμπάνια από το Perrier

Νέα φαντασμαγορική καμπάνια από το Perrier

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από πού πηγάζει όλη η μαγεία που κρύβεται σε μία φιάλη Perrier; Τι πραγματικά συμβαίνει όταν ανοίγεις το καπάκι για να απολαύσεις το αγαπημένο σου φυσικό ανθρακούχο νερό; Όσο τρελό και αν ακούγεται, μέσα από ένα Perrier ξεπροβάλλουν sexy κορίτσια, λιοντάρια, σερβιτόροι, πυροτεχνουργοί, cheerleaders… Όλα αυτά συμβαίνουν στο πιο ασυνήθιστα φυσικό αναψυκτικό και στη νέα του παγκόσμια τηλεοπτική καμπάνια “Hot Air Balloon”, που βρίσκεται ήδη στον αέρα, για να αποκαλύψει το νέο φαντασμαγορικό κόσμο του Perrier.Perrier….Πολλά περισσότερα από ένα απλό ανθρακούχο νερό!

Η ιστορία του Perrier ξεκινά το 1863, όταν o Ναπολέων ΙΙΙ ανέλαβε την εκμετάλλευση των πηγών Bouillens, απ’ όπου αναβλύζει το νερό. Σταθμό – ορόσημο στην ιστορία του Perrier είναι το 1898 όταν το δικαίωμα εκμετάλλευσης των πηγών πέρασε στον Louis – Eugene PERRIER, ο οποίος δημιούργησε την εταιρία που εμφιάλωσε και διέθεσε για πρώτη φορά στο κοινό το Perrier.  Τα χρόνια που ακολούθησαν, το Perrier γνώρισε σημαντική απήχηση και από το 1992 η μάρκα ανήκει στην μεγάλη οικογένεια της Nestlé Waters. 

Σήμερα το Perrier πωλείται σε περισσότερες από 150 χώρες. Η μακρόχρονη επιτυχία του οφείλεται στην ιδιαίτερη σύστασή του και στην πολύπλευρη, μοντέρνα και πολλές φορές… εκκεντρική προσωπικότητα. Μία προσωπικότητα δυνατή, που εξελίσσεται στο χρόνο, μία προσωπικότητα με άποψη και χιούμορ, με τόλμη και αποφασιστικότητα. 

Το όνομα Perrier έχει συνδεθεί όλα αυτά τα χρόνια με κορυφαία καλλιτεχνικά και αθλητικά δρώμενα, όπως το ROLAND GARROS, από το 1978 ως το επίσημο νερό του θεσμού, αλλά και μυθικές συνεργασίες όπως με τον κορυφαίο καλλιτέχνη του 20ου αιώνα Andy Warhol τo 1983, ο οποίος έδωσε στο Perrier την Pop Art διάστασή του. Μέχρι σήμερα, το Perrier συνεχίζει να εμπνέει και να δημιουργεί, να προκαλεί και να παρακινεί πάντα με ιδιαίτερη αισθητική και πρωτοπορία, ταυτόσημο του έντονου χαρακτήρα του!

Mixology by Perrier

Όταν ανοίγεις το καπάκι, οι φυσαλίδες απελευθερώνονται δημιουργώντας μία μοναδικά ασυνήθιστη εμπειρία. Πρόκειται για μία «έκρηξη» δροσιάς και αναζωογόνησης που διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Το Perrier καθ’ όλη τη διάρκεια του υπόγειου ταξιδιού του εμπλουτίζεται με μεταλλικά στοιχεία λόγω της ιδιαιτερότητας του υπεδάφους. Η υπόγεια σύγκρουση μεταξύ του πολύτιμου φυσικού αερίου και του μεταλλικού νερού συντέλεσε στη γέννηση ενός σπάνιου νερού με έντονες φυσικές φυσαλίδες. Η ιδιαίτερη αυτή σύνθεση των μεταλλικών στοιχείων με τις ζωηρές φυσαλίδες  καθιστούν το Perrier ως ιδανική βάση για τη δημιουργικά απολαυστικών cocktails. Έμπειροι bartenders «πειραματίζονται» πολλά χρόνια στο “Mixology by Perrier” και δημιουργούν ανατρεπτικές γεύσεις με πλούσια αρώματα λόγω της υψηλής ποιοτικά σύνθεσής του, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις γεύσεις και τα αρώματα των ποτών. Μερικά από τα πιο κλασσικά είναι τα Whisper, Gin Fizz, Cobblers, Spritzers και Mojito. Η ευρηματικότητα και δημιουργικότητα δεν σταματάει όμως μόνο στα cocktails, καθώς η ιδιαίτερη σύνθεσή του αναδεικνύει και τα αρώματα απλών υλικών, όπως ginger, αγγούρι ή και διάφορους φρέσκους χυμούς. Και φυσικά μην ξεχνάμε τον σωστό τρόπο που μπορείς να απολαμβάνεις το Perrier σου, στη σωστή θερμοκρασία (12οC), χωρίς πάγο και με μία φέτα λεμόνι για όσους επιθυμούν και λίγο χρώμα στο ποτήρι τους.

 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Εργολάβοι με κρέμα (ελληνικά μακαρόν)

Οι εργολάβοι είναι ένα αγαπημένο παραδοσιακό αμυγδαλωτό που επιστρέφει στη μόδα! Θεωρούνται τα ελληνικά μακαρόν και με αυτή τη συνταγή θα φτιάξετε στο πι και φι το πιο νόστιμο γλυκό.

Πικάντικη ζεστή σοκολάτα 

Συνταγή για ζεστή σοκολάτα με πιπέρι!

Λαχταριστά burgers με σάλτσα μπύρας

Υπέροχα burgers με μεθυστική σάλτσα μπύρας. Έτοιμα σε 10 λεπτά, απλά και νόστιμα!

Περισσότερα άρθρα

Μυστικά για άπαιχτα μακαρόνια φούρνου

Η πιο συγκλονιστική συνταγή έχει 5 μυστικά για να πετύχετε την τέλεια μακαρονάδα ογκρατέν.

Συνταγές για φοιτητές σε δέκα λεπτά

Συνταγές για φοιτητές, εύκολες, γρήγορες και πεντανόστιμες, από τον Τάσο Αντωνίου. Γιατί η φοιτητική ζωή θέλει καλοπέραση και όχι ατέλειωτες ώρες στην κουζίνα.

Μαντεμένια σκεύη: 7 καλοί λόγοι να τα επιλέξετε

Μαντεμένια σκεύη ή συμβατικά σκεύη; Σας δίνουμε 7 καλούς λόγους να μαγειρεύετε στο εξής με μαντεμένια σκεύη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ