Πίτσα με πεπερόνι

πίτσα με πεπερόνι

Πίτσα με πεπερόνι

Πεντανόστιμη και πικάντικη πίτσα με πεπερόνι από τον Τάσο Αντωνίου. Μια εξαιρειτκή συνταγή για πίτσα, ειδικά για τους λάτρεις των αλλαντικών καυτερών γεύσεων!
Prep Time15 λεπτά
Cook Time20 λεπτά
Total Time35 λεπτά
Calories: 582θερμίδες

Ingredients


  • 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
    λεπτή
    200 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
    10 φέτες πεπερόνι
    Για τη σάλτσα:
    1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
    2 κ.σ. πελτές ντομάτας
    1 κ.γ. θυμάρι, τριμμένο
    1 κ.σ. φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
    1 κ.σ. ελαιόλαδο
    Λίγο αλάτι

Instructions

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
  • Για τη σάλτσα: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα ντοματάκια, χωρίς τα υγρά τους, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, και ανακατεύουμε.
  • Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο και την απλώνουμε σε αλευρωμένο ταψί ή λαμαρίνα. Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας. Πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα. Τέλος, σκορπίζουμε γύρω γύρω τις φέτες πεπερόνι. Ψήνουμε στις αντιστάσεις για περίπου 15΄-20΄, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.
Advertisement
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.