Πίτσα με πεπερόνι

Πίτσα με πεπερόνι Συνταγή

Πίτσα με πεπερόνι. Πεντανόστιμη και πικάντικη συνταγή για πίτσα με πεπερόνι από τον Τάσο Αντωνίου. Μια εξαιρειτκή συνταγή για πίτσα, ειδικά για τους λάτρεις των αλλαντικών καυτερών γεύσεων!

Πίτσα με πεπερόνι Συνταγή
Print

Πίτσα με πεπερόνι

Πεντανόστιμη και πικάντικη πίτσα με πεπερόνι από τον Τάσο Αντωνίου. Μια εξαιρειτκή συνταγή για πίτσα, ειδικά για τους λάτρεις των αλλαντικών καυτερών γεύσεων!
Course Κυρίως πιάτα
Cuisine Διεθνής
Keyword Πίτσα με πεπερόνι
Prep Time 15 λεπτά
Cook Time 20 λεπτά
Total Time 35 λεπτά
Servings 4
Calories 582θερμίδες

Ingredients


  • 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
    λεπτή
    200 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
    10 φέτες πεπερόνι
    Για τη σάλτσα:
    1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
    2 κ.σ. πελτές ντομάτας
    1 κ.γ. θυμάρι, τριμμένο
    1 κ.σ. φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
    1 κ.σ. ελαιόλαδο
    Λίγο αλάτι

Instructions

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
  • Για τη σάλτσα: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα ντοματάκια, χωρίς τα υγρά τους, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, και ανακατεύουμε.
  • Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο και την απλώνουμε σε αλευρωμένο ταψί ή λαμαρίνα. Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας. Πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα. Τέλος, σκορπίζουμε γύρω γύρω τις φέτες πεπερόνι. Ψήνουμε στις αντιστάσεις για περίπου 15΄-20΄, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.

Δείτε επίσης: Συνταγή για Banofee

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή