Πίτσα με πεπερόνι

πίτσα με πεπερόνι
Πίτσα με πεπερόνι
Προετοιμασία
15 λεπτά
Εκτέλεση
20 λεπτά
Συν. Χρόνος
35 λεπτά
 
Πεντανόστιμη και πικάντικη πίτσα με πεπερόνι από τον Τάσο Αντωνίου. Μια εξαιρειτκή συνταγή για πίτσα, ειδικά για τους λάτρεις των αλλαντικών καυτερών γεύσεων!
Θερμίδες: 582 θερμίδες
Υλικά

  • 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
    λεπτή
    200 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
    10 φέτες πεπερόνι
    Για τη σάλτσα:
    1 κουτί ντοματάκια κονκασέ
    2 κ.σ. πελτές ντομάτας
    1 κ.γ. θυμάρι, τριμμένο
    1 κ.σ. φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
    1 κ.σ. ελαιόλαδο
    Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.

  2. Για τη σάλτσα: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα ντοματάκια, χωρίς τα υγρά τους, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, και ανακατεύουμε.

  3. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο και την απλώνουμε σε αλευρωμένο ταψί ή λαμαρίνα. Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας. Πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα. Τέλος, σκορπίζουμε γύρω γύρω τις φέτες πεπερόνι. Ψήνουμε στις αντιστάσεις για περίπου 15΄-20΄, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.