Πίτσα σε αραβική πίτα

Πίτσα σε αραβική πίτα

Υλικά

4 αραβικές πίτες (σε όλα τα σούπερ μάρκετ)
4 κ.σ. σάλτσα ντομάτα σπιτική ή έτοιμη
2 φλ. τσαγιού φέτα (σε τρίμματα)
1/2 φλ. τσαγιού ελιές απυρήνωτες σε φέτες
2 πιπεριές πράσινες και κόκκινες σε φέτες
16 λεπτές φέτες πεπερόνι (πικάντικο αλλαντικό)

Εκτέλεση

1. Σε αντικολλητικό τηγάνι μεγάλο, χωρίς λιπαρή ουσία, που το έχουμε ζεστάνει καλά, ψήνουμε τις αραβικές πίτες για 2΄από κάθε πλευρά.

2. Τις αραδιάζουμε σε λαμαρίνα. Απλώνουμε από 1 κ.σ. σάλτσα ντομάτας, ισομοιράζουμε τη φέτα, απλώνουμε τις ελιές και το πεπερόνι ή οποιοδήποτε άλλο αλλαντικό της αρεσκείας μας. Ισομοιράζουμε στην επιφάνεια τις δίχρωμες πιπεριές.
3. Φουρνίζουμε τις ατομικές πίτσες στους 220οC για 10΄ μέχρι να λιώσει καλά το τυρί.

 

Μερίδες 4

Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά

Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά

 

Πηγή: www.argiro.gr

https://www.mamapeinao.gr/pitsa-se-araviki-pita/
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.