Πληρώστε τον καφέ σας με ένα φιλί

Από την Άννα Ευθυμίου,

 

Πες το, ή καλύτερα, πιες το με ένα φιλί είναι το μόττο του μπιστρό Metro Saint James στο μακρινό Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αφού το αντίτιμο του πρωινού μας εσπρέσο είναι απλώς ένα φιλί! 

Η πρωτότυπη ιδέα ανήκει στον ιδιοκτήτη και του σεφ του μπιστρό οι οποίοι αποφάσισαν να υιοθετήσουν το γνωστό happy hour με μια μικρή… τσαχπινιά. Έτσι, καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου, από τις 9 έως τις 11 το πρωί, οι θαμώνες θα απολαύσουν τον καφέ τους χωρίς να πληρώσουν ούτε cent. Βέβαια το ρόφημα δεν είναι δωρεάν, αφού θα πρέπει να πληρώσουν για αυτό με φιλιά.

Όχι, δεν θα χρειαστεί να αρχίσουν τους ασπασμούς με τον σερβιτόρο ή τα τριγύρω τραπέζια. Η προσφορά αφορά τα ζευγάρια που επισκέπτονται το μπιστρό, τα οποία, μόλις φτάσει η παραγγελία τους στο τραπέζι, θα πρέπει να ανταλλάξουν το πιο ρομαντικό φιλί!

Ο σερβιτόρος απαθανατίζει την τρυφερή στιγμή, ενώ οι πιο ρομαντικές φωτογραφίες αναρτώνται στη σελίδα του μπιστρό στο Facebook (facebook.com/pages/Metro-St-James/581891458490096). Φυσικά, το concept έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο, ενώ τόσο οι υπεύθυνοι όσοι και οι πελάτες είναι χαρούμενοι από το αποτέλεσμα! Εμάς μας αρέσει πολύ αυτή η κίνηση τρυφερότητας και πρωτοτυπίας που χαρίζει χαμόγελα και θετική ενέργεια παρά την (γενική) κρίση που επικρατεί γύρω μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.