Αντέχεις να φας πρωινό με 8.000 θερμίδες;

Από τη Λίζα Μάτσα,

Οι Άγγλοι μάλλον πιστεύουν με πάθος ότι το πρώτο γεύμα της ημέρας είναι το σημαντικότερο και γι΄? αυτό έφτιαξαν ένα πρωινό με 8.000 θερμίδες! Το πιάτο ονομάζεται The Hibernator, επειδή όποιος καταφέρει να το καταναλώσει θα πέσει σε νάρκη για τουλάχιστον ένα χρόνο – πράγμα φυσικό. Ζυγίζει όσο ένα νεογέννητο μωρό και περιέχει 14 φορές περισσότερες θερμίδες από ένα συμβατικό αγγλικό πρωινό. Πιο συγκεκριμένα έχει 3 φορές περισσότερες θερμίδες από τις προτεινόμενες για έναν άντρα (2,500) και τις τετραπλάσιες για μια γυναίκα (2,000).

Μάλιστα ο δημιουργός του XXL πρωινού δηλώνει πως “με όλο αυτό το φαγητό θα μπορούσε να θρέψει μια οικογένεια για ολόκληρη τη βδομάδα”, ενώ υποχρεώνει τους πελάτες του να υπογράψουν συμφωνητικό συγκατάθεσης πριν το φάνε. Κοστίζει 19,95 λίρες και κανένα από τα 20 άτομα που συμφώνησαν δε κατάφερε να το καταναλώσει.

Πως να τα καταφέρει βέβαια, αφού το εν λόγο γεύμα αποτελείται από οχτώ φέτες μπέικον, οχτώ λουκάνικα, τέσσερις τηγανίτες, τέσσερα τηγανητά -εννοείται- αυγά, ομελέτα, τέσσερις βάφλες, τέσσερα κομμάτια ψωμί του τοστ, (έχει κι άλλα….) τέσσερα κομμάτια τηγανητών ψωμιών, τέσσερις πουτίγκες, ντομάτες, φασόλια και μανιτάρια; Και να σημειώσουμε πως συνοδεύεται με ένα milkshake 2,000 θερμίδων παρακαλώ!

Αν είσαι πάνω από 18 χρονών και έχεις γερό -και πάνω από όλα γιγάντιο στομάχι- δέξου την πρόκληση και ετοιμάσου… να χάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.