Πόσες φορές δεν έχετε λαχταρίσει μια πίτσα αλλά σας φαίνεται αδύνατον να την κάνετε, καταφεύγοντας πολλές φορές στην εύκολη λύση του delivery;
Τώρα ο Mark Bittman, αρθρογράφος της New York Times (How to Cook Everything) σας μαθαίνει όλα τα μυστικά για την σπιτική πίτσα, μέσα από ένα πολύωρο chat σήμερα Τετάρτη 18 Απριλίου από τις 3 p.m. (τοπική ώρα Ελλάδος 22:00 μ.μ.) στο fanpage των New York Times στο facebook.
Στα video του μας καθοδηγεί βήμα- βήμα στο πως να πετύχουμε την τέλεια ζύμη στον συμβατικό φούρνο της κουζίνας μας, μικρά tips για το ζύμωμα, προτάσεις για διάφορα toppings και άλλα πολλά ακόμη γευστικά μυστικά!
O Mark Bittman, έχει εκδόσει διάφορα βιβλία μαγειρικής εκ των οποίων πολλά έχουν γίνει best-sellers.
Στο video που ακολουθεί δείτε την συνταγή του για πίτσα με πατάτα και δενδρολίβανο!
Μιμή Δράκου