ΑρχικήΆρθρα“Radio Active” Official Party Release στο Bronco

“Radio Active” Official Party Release στο Bronco

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ, στο αγαπημένο στέκι των  βορείων προαστίων Bronco bar έλαβε χώρα το πρώτο επίσημο party παρουσίασης της συλλογής του Χρήστου Παπαδά «Radio Active» !

Παρόντες, παρά το τσουχτερό κρύο στα βόρεια, πολλοί και εκλεκτοί  φίλοι και άμεσα εμπλεκόμενοι με το ραδιόφωνο και τη μουσική! Ηταν  μία καυτή βραδιά ..διαρκείας μέχρι το..ξημέρωμα..! με υπέροχη μουσική, κόσμο και δυνατά vibes που ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο, χάρις στη μπύρα Corona (no 1 μεξικάνικη μπύρα παγκοσμίως).

Ο Χρήστος Παπαδάς, αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός με πορεία διαρκείας από τα ‘90s και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού RED 96,3, δημιουργεί τη συλλογή  «Radio Active» βάζοντας αγαπημένα του τραγούδια στη σωστή σειρά. Μία rock συλλογή αφιερωμένη  στα πιο συναρπαστικά ταξίδια, με επιτυχίες από : The Last Shadow Puppets, Pj Harvey, White Lies, Morrissey, Arctic Monkeys, Roxy Music κα.

Χρήστος Παπαδάς, Μάγκη Χαραλαμπίδου

Λευτέρης Σκαράκης, Χριστίνα Γιαννοπούλου, Αλέξανδρος Χριστόπουλος

Χρήστος Παπαδάς, Ιλένια Γουίλιαμς

Κώστας Παπαζέτης, Χριστίνα Γιαννοπούλου, Ραφαέλλα Ράλλη, Αλέξανδρος Χριστόπουλος

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Χοιρινό κότσι

Χοιρινό κότσι από τον Τάσο Αντωνίου. Το πιο νόστιμο χοιρινό κότσι με τραγανή κρούστα και ζουμερό κρέας που λιώνει σε κάθε πιρουνιά.

Εύκολη Τούρτα Black Forest

Η τούρτα μπλακ φορεστ είναι η πιο διάσημη γερμανική τούρτα. Σε αυτή τη συνταγή φτιάχνουμε μια παραλλαγή με βύσσινο και σαντιγί που θα ξετρελάνει τους πάντες!

Κρητική πίτσα με απάκι και μυζήθρα

Πίτσα με άρωμα Κρήτης. Το κρητικό απάκι, εκλεκτό αλλαντικό από χοιρινό κρέας, ξεχωρίζει σε αυτή τη συνταγή.

Περισσότερα άρθρα

Πασχαλινό, τέλειο κοκορέτσι στη σούβλα

5 μυστικά για πετυχημένο και καλοψημένο κοκορέτσι, τον τέλειο πασχαλινό κρεατομεζέ!

7 tips για τέλεια σπιτική πίτσα

Πώς θα πετύχεις την τέλεια ζύμη και άλλα πολλά.

5 εύκολα και οικονομικά ντιπς για το τραπέζι

Κανονίσατε συγκέντρωση φίλων τελευταία στιγμή, αλλά ο χρόνος και το budget σας δεν σας επιτρέπουν να ετοιμάσετε κάτι special;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ