Σάλτσα γαρίδας

Συνταγή για πικάντικη σάλτσα γαρίδας!
Σάλτσα γαρίδας

Εκτέλεση

1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Προσοχή να μην πάρει χρώμα!
2.  Προσθέτουμε την καυτερή πιπερίτσα και τις ντομάτες. Σιγοβράζουμε για 5΄και προσθέτουμε το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Σιγοβράζουμε μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα και να μειώσουμε τα υγρά στο μισό, περίπου 10΄.
3.  Προσθέτουμε τις γαρίδες και σιγοβράζουμε για 3΄. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.

 

Μερίδες 4

Χρόνος Προετοιμασίας 15 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος 20 λεπτά

 

Πηγή: www.argiro.gr