Σανγκρία

Σανγκρία
Υλικά
  • 1 μπουκάλι ερυθρό ξηρό κρασί
    1/3 φλιτζανιού μπράντι
    χυμό από 1 πορτοκάλι
    χυμό από 1 λεμόνι
    2 πορτοκάλια κομμένα σε μικρά κομμάτια
    2 μήλα κομμένα σε μικρά κομμάτια
    1 κ.σ. ζάχαρη
    1 φλιτζ. ανθρακούχο νερό ή σόδα ή 1 1/2 φλιτζ. παγάκια

Εκτέλεση
  1. Αναμειγνύουμε σε βαθύ μπολ το κρασί, το μπράντι, τους χυμούς του πορτοκαλιού και του λεμονιού, τα κομμάτια φρούτων και τη ζάχαρη. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 12 περίπου ώρες. Αμέσως πριν από το σερβίρισμα προσθέτουμε το ανθρακούχο νερό και σερβίρουμε σε ποτήρια κρασιού με παγάκια. Αν θέλουμε λιγότερο αφρό, πριν σερβίρουμε, αντί για ανθρακούχο νερό, προσθέτουμε στο μείγμα παγάκια και ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.