ΑρχικήΆρθραΣε αυτό το εστιατόριο σερβίρουν μόνο παγωτό!

Σε αυτό το εστιατόριο σερβίρουν μόνο παγωτό!

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Κι αν στο Λονδίνο υπάρχει ένα εστιατόριο που σερβίρει μόνο γλυκά, ένα καφέ στο Πόρτλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών σερβίρει μόνο παγωτό σε απίστευτες γεύσεις και συνδυασμούς. Το Wiz Bang Bar είναι μικρό, χωρητικότητας 10 μόλις θέσεων, με ρετρό διακόσμηση που γυρνά τον πελάτη στη δεκαετία του 1960 και προτείνει παγωτό ακόμα και για κυρίως πιάτο.

Παγωτό με γκανάς πραλίνας φουντουκιού, μαλλιά αγγέλου και σοκολάτα ή με γεύση καπνιστού ζαμπόν, με  αλατισμένη βανίλια,  ακόμα με κρέμα και μαύρη τρούφα, αλλά και σοκολατένια τάκος φουλ στο παγωτό σοκολάτας είναι μερικές από τις προτάσεις που φιγουράρουν στο μενού του Wiz Bang Bar. Φυσικά, η νέα αυτή πρόταση έχει βρει τεράστια ανταπόκριση, ενώ παράλληλα καταρρίπτει μια για πάντα τον μύθο που θέλει το παγωτό να σερβίρεται μόνο ωε επιδόρπιο.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μακαρονάδα με σύγκλινο, λαχανικά και φέτα

Γευστική μακαρονάδα με σύγκλινο Μάνης, σάλτσα ντομάτας, λαχανικά και φέτα. Ένα πλούσιο γεύμα με μοναδικά ελληνικά προϊόντα.

Κανελόνια με γέμιση από κιμά και μπεσαμέλ

Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ από τον Τάσο Αντωνίου. Μία απίθανη συνταγή με λαχταριστά κανελόνια και πλούσια γέμιση από βελούδινη μπεσαμέλ και μυρωδική σάλτσα με κιμά.

Μαρμελάδα αχλάδι

Η πιο εύκολη συνταγή για ευωδιαστή μαρμελάδα αχλάδι! Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ως επικάλυψη σε γλυκά, στο γιαούρτι ή ακόμα και ως συνοδευτικό για κρεατικά.

Περισσότερα άρθρα

Το μενού του Πάσχα

Ένα μενού για το Πάσχα με τις καλύτερες πασχαλινές συνταγές για σαλάτες, αρνί κα υπέροχα γλυκά με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου.

5 λόγοι να κάνεις σήμερα αποχή από το κρέας

Σκέφτεσαι να κόψεις το κρέας;  Σου δίνουμε 5 καλούς λόγους να κάνεις αποχή από το κρέας.

Συνταγές για φοιτητές σε δέκα λεπτά

Συνταγές για φοιτητές, εύκολες, γρήγορες και πεντανόστιμες, από τον Τάσο Αντωνίου. Γιατί η φοιτητική ζωή θέλει καλοπέραση και όχι ατέλειωτες ώρες στην κουζίνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ