Σεφ-σούπερ σταρ, ετών 15!

Από τη Λίζα Μάτσα,

 

Ο 15χρονος σεφ Flynn McGarry κατάφερε με την αξία του να τρυπώσει στη λίστα με τους 25 πιο σημαντικούς έφηβους του 2014 και να βρεθεί ανάμεσα σε σούπερ σταρ, επιχειρηματίες, αστέρες του αθλητισμού, ακόμα και κόρες Προέδων! Αμέ. Μετά από αυτή τη διάκριση, ακολούθησε ένα εξώφυλλο στην εφημερίδα “The New York Times”, μεγάλες κουζίνες και πολλά όνειρα για το μέλλον. Όπως εξομολογείται ο ίδιος, ονειρεύεται μια μέρα να ανοίξει το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου!

Ο νεαρός σεφ, που σήμερα δουλεύει στο εστιατόριο Eureka και προτείνει το δικό του μενού γευσιγνωσίας αξίας 160 δολαρίων (!), ξεκίνησε το γαστρονομικό του ταξίδι ζητώντας από τους γονείς του να χτίσουν μια πλήρως εξοπλισμένη, επαγγελματική κουζίνα, όπως αυτή του εστιατορίου Alinea Grant Achatz, μέσα στο σπίτι τους!

Το τελευταίο του επίτευγμα ήταν μια έρευνα σχετική με ένα βακτήριο που επιταχύνει τη βλάστηση καλλιεργειών, όπως η βρώμη, και απέσπασε το πρώτο βραβείο από την επιστημονική έκθεση της Google. Από ότι φαίνεται το μέλλον φαντάζει λαμπρό για το νεαρό σεφ!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.