ΑρχικήΆρθραΣεμινάρια μαγειρικής με τον Χριστόφορο Πέσκια

Σεμινάρια μαγειρικής με τον Χριστόφορο Πέσκια

Τι συμβαίνει όταν σε μια κουζίνα συναντιούνται ένας βραβευμένος σεφ με αρχάριους μάγειρες και μαγείρισσες; Η απάντηση είναι σεμινάρια μαγειρικής πολλών αστέρων, ειδικά όταν πρόκειται για έναν “δάσκαλο” όπως ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. Η συνταγή είναι απλή αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη και επιτυχημένη, αφού συνεχίζεται για τρίτη χρονιά με ανανεωμένες ιδέες και μενού: ο Χριστόφορος Πέσκιας παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής σε όσους αγαπούν το καλό φαγητό και τις πλούσιες γεύσεις, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι ξέρουν να μαγειρεύουν καλά.

Για τρεις ώρες ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει νέες γεύσεις και να επαναπροσδιορίσει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές του διάσημου σεφ. Κάθε μάθημα και διαφορετική θεματική κουζίνα: ξεκινάμε από κυκλαδίτικη, κρητική και κυπριακή κουζίνα και φτάνουμε μέχρι την Ιαπωνία και το Μεξικό, χωρίς να λείπουν ευρωπαϊκές κουζίνες, εποχιακές νοστιμιές και φυσικά συνταγές της μαμάς με φρέσκια διάθεση. Εμείς πάντως ήδη κλείσαμε θέση για το μάθημα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τις “μαμαδίστικες” συνταγές του κυριακάτικου τραπεζιού!

Τα σεμινάρια διεξάγονται στο πbox cookery, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την πραγματοποίηση των μαθημάτων, στην οδό Αγ. Τρύφωνος 10, στην Κηφισιά.  Το κόστος του κάθε μαθήματος είναι 65 ευρώ. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι πολύ όρεξη για καλό φαγητό!

 

 

πboxcookery

Aγ. Τρύφωνος 10, Κηφισιά

Για πληροφορίες και κρατήσεις:

210 8013511, 6974 037 252 (κα. Κοντοπύργια)

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μαθημάτων εδώ.

 

 

Άννα Ευθυμίου

 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Γλυκό ψυγείου φρυγανιά από τη Ζάκυνθο

Ένα τοπικό γλυκό φρυγανιά με κρέμα από την όμορφη Ζάκυνθο που θα φτιάξετε στο πι και φι. Συνοδεύστε με αμύγδαλο φιλέ ή τριμμένο φιστίκι Αιγίνης και θα με θυμηθείτε.

Παστίτσιο

Παστίτσιο σαν της μαμάς με αφράτη, βελούδινη μπεσαμέλ και ζουμερό αρωματικό κιμά, από τον Τάσο Αντωνίου!

Κορμός σοκολάτας με κάστανο

Κορμός σοκολάτας, μεγαλοπρεπής και γιορτινός! Φτιάξτε αυτή την εύκολη συνταγή για γευστικό κορμό σοκολάτας με γέμιση κάστανο και δεν θα μείνει ψίχουλο.

Περισσότερα άρθρα

Το παγωτό με δυο υλικά που τρέλανε το ίντερνετ

Δες τη συνταγή για παγωτό με δυο μόνο υλικά που έχει τρελάνει το ίντερνετ!

Μπορώ να μαγειρέψω κατεψυγμένο κοτόπουλο χωρίς ξεπάγωμα;

Κι όμως, μπορούμε να μαγειρέψουμε κοτόπουλο χωρίς απόψυξη αλλά μόνο κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις.

5 φαγητά που πρέπει να ξέρεις να φτιάχνεις

Γιατί να αγοράζουμε έτοιμα φαγητά όταν μπορούμε να τα φτιάξουμε μόνοι μας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ