Σεμινάρια μαγειρικής με τον Χριστόφορο Πέσκια

Τι συμβαίνει όταν σε μια κουζίνα συναντιούνται ένας βραβευμένος σεφ με αρχάριους μάγειρες και μαγείρισσες; Η απάντηση είναι σεμινάρια μαγειρικής πολλών αστέρων, ειδικά όταν πρόκειται για έναν “δάσκαλο” όπως ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. Η συνταγή είναι απλή αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη και επιτυχημένη, αφού συνεχίζεται για τρίτη χρονιά με ανανεωμένες ιδέες και μενού: ο Χριστόφορος Πέσκιας παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής σε όσους αγαπούν το καλό φαγητό και τις πλούσιες γεύσεις, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι ξέρουν να μαγειρεύουν καλά.

Για τρεις ώρες ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει νέες γεύσεις και να επαναπροσδιορίσει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές του διάσημου σεφ. Κάθε μάθημα και διαφορετική θεματική κουζίνα: ξεκινάμε από κυκλαδίτικη, κρητική και κυπριακή κουζίνα και φτάνουμε μέχρι την Ιαπωνία και το Μεξικό, χωρίς να λείπουν ευρωπαϊκές κουζίνες, εποχιακές νοστιμιές και φυσικά συνταγές της μαμάς με φρέσκια διάθεση. Εμείς πάντως ήδη κλείσαμε θέση για το μάθημα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τις “μαμαδίστικες” συνταγές του κυριακάτικου τραπεζιού!

Τα σεμινάρια διεξάγονται στο πbox cookery, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την πραγματοποίηση των μαθημάτων, στην οδό Αγ. Τρύφωνος 10, στην Κηφισιά.  Το κόστος του κάθε μαθήματος είναι 65 ευρώ. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι πολύ όρεξη για καλό φαγητό!

 

 

πboxcookery

Aγ. Τρύφωνος 10, Κηφισιά

Για πληροφορίες και κρατήσεις:

210 8013511, 6974 037 252 (κα. Κοντοπύργια)

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μαθημάτων εδώ.

 

 

Άννα Ευθυμίου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.