ΑρχικήΆρθραΣεμινάρια μαγειρικής με τον Χριστόφορο Πέσκια

Σεμινάρια μαγειρικής με τον Χριστόφορο Πέσκια

Τι συμβαίνει όταν σε μια κουζίνα συναντιούνται ένας βραβευμένος σεφ με αρχάριους μάγειρες και μαγείρισσες; Η απάντηση είναι σεμινάρια μαγειρικής πολλών αστέρων, ειδικά όταν πρόκειται για έναν “δάσκαλο” όπως ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. Η συνταγή είναι απλή αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη και επιτυχημένη, αφού συνεχίζεται για τρίτη χρονιά με ανανεωμένες ιδέες και μενού: ο Χριστόφορος Πέσκιας παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής σε όσους αγαπούν το καλό φαγητό και τις πλούσιες γεύσεις, χωρίς απαραίτητα να σημαίνει ότι ξέρουν να μαγειρεύουν καλά.

Για τρεις ώρες ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να εξερευνήσει νέες γεύσεις και να επαναπροσδιορίσει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές του διάσημου σεφ. Κάθε μάθημα και διαφορετική θεματική κουζίνα: ξεκινάμε από κυκλαδίτικη, κρητική και κυπριακή κουζίνα και φτάνουμε μέχρι την Ιαπωνία και το Μεξικό, χωρίς να λείπουν ευρωπαϊκές κουζίνες, εποχιακές νοστιμιές και φυσικά συνταγές της μαμάς με φρέσκια διάθεση. Εμείς πάντως ήδη κλείσαμε θέση για το μάθημα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τις “μαμαδίστικες” συνταγές του κυριακάτικου τραπεζιού!

Τα σεμινάρια διεξάγονται στο πbox cookery, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την πραγματοποίηση των μαθημάτων, στην οδό Αγ. Τρύφωνος 10, στην Κηφισιά.  Το κόστος του κάθε μαθήματος είναι 65 ευρώ. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι πολύ όρεξη για καλό φαγητό!

 

 

πboxcookery

Aγ. Τρύφωνος 10, Κηφισιά

Για πληροφορίες και κρατήσεις:

210 8013511, 6974 037 252 (κα. Κοντοπύργια)

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μαθημάτων εδώ.

 

 

Άννα Ευθυμίου

 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κροκέτες πατάτας

Πεντανόστιμες κροκέτες πατάτας έτοιμες στο πι και φι. Τέλεια ιδέα για να αξιοποιήσετε τον πουρέ που έχει περισσέψει.

Μύδια σαγανάκι

Υπέροχη συνταγή για μύδια σαγανάκι. Η κρεμώδης σάλτσα με την φέτα και τη μουστάρδα δίνουν το πιο νόστιμο σαγανάκι θαλασσινών. Συνοδεύστε με λευκό κρασί.

Τηγανιά με σουτζούκι

Απίθανος μεζές αυτή η πικάντικη τηγανιά με σουτζούκι! Η μερακλίδικη αυτή συνταγή είναι γεμάτη γεύση, αρώματα και φτιάχνεται μέσα σε 10 λεπτά!

Περισσότερα άρθρα

Πώς να μαγειρέψεις παντζάρια χωρίς να λερώσεις την κουζίνα

Μαγειρέψτε παντζάρια εύκολα, χωρίς να λερώσετε την κουζίνα, με αυτές τις δυο πανεύκολες μεθόδους!

Τα φρέσκα της νηστείας

Πλήρης οδηγός για το πώς να επιλέξουμε τα καλύτερα φρέσκα φρούτα και λαχανικά για τις νηστισιμες συνταγές μας.

Τυρινή εβδομάδα και συνταγές

Τυρινή εβδομάδα και συνταγές νόστιμες, εύκολες, γρήγορες και ιδιαίτερα απολαυστικές, για να γιορτάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα την εβδομάδα πριν τη Σαρακοστή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ