Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,
Τις κρύες μέρες ένα φλιτζάνι τσάι είναι ευεργετικό για τον οργανισμό μας. Κι αν το τσάι βρίσκεται όχι στην κούπα μας, αλλά στο πιάτο μας; Όσο κι αν σας φαίνετα παράξενο, η γεύση που προσδίδει το τσάι αν το προσθέσετε σε διάφορα γλυκά είναι πολύ ιδιαίτερη και φυσικά αν το δοκιμάσετε, σίγουρα θα ενθουσιαστείτε. Σας προτείνουμε τραγανά μπισκότα με μαύρο τσάι (βρείτε τη συνταγή εδώ) και ένα αφράτο κέικ με μαύρο τσάι κι αποξηραμένα φρούτα (βρείτε τη συνταγή εδώ).