ΑρχικήΆρθραSkinos Mediterranean Cocktails Challenge 2017

Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2017

Oι τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου  είναι συνυφασμένες με το ξεκίνημα του διαγωνισμού Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2017 – του μεγαλύτερου διαγωνισμού που καλεί τους bartenders να εμπνευστούν από τη Μεσόγειο.

Μετά την επιτυχία και το έντονο ενδιαφέρον που προκάλεσε πέρσι η ομαδική συμμετοχή, ο Skinos καλεί και πάλι τους bartenders στο “Team Challenge”. Ο διαγωνισμός αφορά την ομάδα, την κοινή προσπάθεια, την αλληλοστήριξη και τον συναγωνισμό.  

Όλοι οι bartenders σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Λίβανο, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Η.Π.Α μπορούν να βρουν το «ταίρι» τους, έναν ή μία bartender με τον οποίο θα μελετήσουν, θα δοκιμάσουν, θα μυρίσουν, θα πιούν, θα ξενυχτήσουν, θα αναμίξουν παρέα το «τέλειο» Μεσογειακό cocktail – και θα το παρουσιάσουν στην κριτική επιτροπή του Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2017.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Skinos Mastiha Spirit και στο 7ο έτος ύπαρξής του έχει γίνει πια θεσμός, μεγαλώνοντας κάθε χρόνο σε συμμετοχές και αποκτώντας μια ξεχωριστή  θέση στην συνείδηση των bartenders αλλά και της διεθνούς σκηνής των spirits. Οι νικητές του Mediterranean Cocktails Challenge 2017 θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο και το BCB (Bar Convent Berlin) για να εκπροσωπήσουν το νικητήριο cocktail τους στο περίπτερο που o Skinos θα έχει στο κορυφαίο αυτό Φεστιβάλ για τον χώρο του bar. Κριτές του διαγωνισμού είναι δυο από τους γνωστότερους Έλληνες bartenders: ο Δημήτρης Κιάκος, ιδιοκτήτης του θρυλικού The Gin Joint και ο Αλέξανδρος Σουρμπάτης, βραβευμένος bartender και bar manager του Spinte Bar στην Θεσσαλονίκη. 

Η συμμετοχή στο στο Mediterranean Cocktails Challenge είναι για ομάδες των 2 bartenders αποκλειστικά, οι οποίοι θα πρέπει να καταχωρήσουν ηλεκτρονικά τη συνταγή τους στο www.mySkinos.com/mcc  από τις 20 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 12 Απριλίου. Όλες οι συμμετοχές που τηρούν τους όρους του διαγωνισμού θα διαγωνιστούν στους προκριματικούς γύρους που θα διεξαχθούν πανελλαδικά σε 5 πόλεις.  Τα πέντε «δίδυμα» bartenders με τις υψηλότερες βαθμολογίες θα προκριθούν στον τελικό γύρο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Ιούνιο.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κιμάς με μπριάμ λαχανικών

Συνταγή για κιμά με μπριάμ λαχανικών!

Τυρόπιτα με φέτα και πουρέ πατάτας

Μια πρωτότυπη πίτα που θα φτιάξετε με ελάχιστα υλικά και θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Κριθαράκι με γαρίδες ντομάτα και ούζο

Καλοκαιρινή συνταγή για κριθαράκι ολικής άλεσης με θαλασσινά και άρωμα ούζου!

Περισσότερα άρθρα

7 tips για τέλεια σπιτική πίτσα

Πώς θα πετύχεις την τέλεια ζύμη και άλλα πολλά.

Το κόλπο για να ξεφλουδίσετε εύκολα τα αυγά σας

Η σωστή τεχνική για εύκολο ξεφλούδισμα αυγών.

6 βασικά λάθη που κάνετε με το ελαιόλαδο

Μάθετε ποια είναι τα λάθη που κάνουμε όλοι με τη συντήρηση και τη χρήση του ελαιολάδου στη μαγειρική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ