Μακαρόνια με τόνο

Μακαρόνια με τόνο Συνταγή
Print

Μακαρόνια με τόνο

Μακαρόνια με τόνο από τον Τάσο Αντωνίου. Νόστιμη, γρήγορη και ελαφριά συνταγή ιδανική για τις μέρες που θέλετε να ετοιμάσετε κάτι στο δεκάλεπτο.
Course Κυρίως πιάτα
Cuisine Διεθνής
Keyword Μακαρόνια με τόνο
Prep Time 10 λεπτά
Cook Time 5 λεπτά
Total Time 15 λεπτά
Calories 240θερμίδες
Author Τάσος Αντωνίου

Ingredients

  • 200 γρ. κοχύλια βρασμένα
  • 1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. αγελαδινό βούτυρο
  • 200 γρ. τόνος σε νερό
  • 1/2 λεμόνι ακέρωτο
  • 1/4 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό
  • αλάτι

Instructions

  • Ζεσταίνουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σε τηγάνι. Ρίχνουμε τα βρασμένα και στραγγισμένα κοχύλια και αγελαδινό βούτυρο. Ανακατεύουμε.
  • Ανοίγουμε την κονσέρβα τόνου και στραγγίζουμε από το νερό. Ρίχνουμε τον τόνο στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Αρωματίζουμε με λίγο ξύσμα από φρέσκο και ακέρωτο λεμόνι. Προσθέτουμε λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό, αλατίζουμε και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε τη μακαρονάδα με τόνο είτε ζεστή, είτε κρύα σαν σαλάτα.

Video

3 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή