Μακαρόνια με τόνο

Μακαρόνια με τόνο Συνταγή
Εκτύπωση

Μακαρόνια με τόνο

Μακαρόνια με τόνο από τον Τάσο Αντωνίου. Νόστιμη, γρήγορη και ελαφριά συνταγή ιδανική για τις μέρες που θέλετε να ετοιμάσετε κάτι στο δεκάλεπτο.
Πιάτο Κυρίως πιάτα
Κουζίνα Διεθνής
Λέξη κλειδί Μακαρόνια με τόνο
Προετοιμασία 10 λεπτά
Εκτέλεση 5 λεπτά
Συνολικός χρόνος 15 λεπτά
Θερμίδες 240θερμίδες
Δημιουργός Τάσος Αντωνίου

Υλικά

  • 200 γρ. κοχύλια βρασμένα
  • 1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κ.γλ. αγελαδινό βούτυρο
  • 200 γρ. τόνος σε νερό
  • 1/2 λεμόνι ακέρωτο
  • 1/4 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό
  • αλάτι

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο σε τηγάνι. Ρίχνουμε τα βρασμένα και στραγγισμένα κοχύλια και αγελαδινό βούτυρο. Ανακατεύουμε.
  • Ανοίγουμε την κονσέρβα τόνου και στραγγίζουμε από το νερό. Ρίχνουμε τον τόνο στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Αρωματίζουμε με λίγο ξύσμα από φρέσκο και ακέρωτο λεμόνι. Προσθέτουμε λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό, αλατίζουμε και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε τη μακαρονάδα με τόνο είτε ζεστή, είτε κρύα σαν σαλάτα.

Βίντεο συνταγής

3 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.

Βαθμολογήστε τη συνταγή