Σοκολατένια μάφινς με σιρόπι αγαύης, συνταγή με 100% επιτυχία, εύκολα και γρήγορα.

Σοκολατένια μάφινς με σιρόπι αγαύης
Μερίδες 12
Θερμίδες 345θερμίδες
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175oC στον αέρα.
- Σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά λιώνονουμε το βούτυρο. Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το σιρόπι αγαύης και τη βανίλια, ανακατεύοντας καλά. Αφήνουμε στην άκρη να πάρει θερμοκρασία δωματίου. Στο κρύο μείγμα βουτύρου προσθέτουμε το αυγό και ανακατεύουμε. Κατόπιν, βάζουμε σε μεγάλο μπολ τα στερεά υλικά, δηλαδή το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το κακάο και το αλάτι. Ρίχνουμε το μείγμα αυγού στο μπολ και ανακατεύουμε με μίξερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ψήνουμε για 20-25 λεπτά. Στρώνουμε χαρτάκια για μάφινς στις ειδικές θήκες. Ισομοιράζουμε το μείγμα στις θήκες και ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ψηθούν καλά στο εσωτερικό τους.
Δείτε επίσης: Η καλύτερη σοκολατόπιτα
Και Το μενού της εβδομάδας με εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές
Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com
Πολύ ωραία συνταγή
τελεια τα εκανα χτες!