Η Sonos φέρνει τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο σαλόνι σας

sonos

Από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου, αθλητές από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται στο Πεκίνο για να εκπροσωπήσουν τις χώρες τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Είστε έτοιμοι να  υποστηρίξετε τους Έλληνες αθλητές μας και να ζήσετε την εμπειρία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το σπίτι σας;

Φέτος οι κερκίδες προορίζονται μόνο για ντόπιους θεατές (όπου οι επευφημίες αποθαρρύνονται στην πραγματικότητα), αλλά μπορείτε ακόμη να πανηγυρίσετε από το σπίτι. Στη Sonos, είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε την εμπειρία του αθλήματος παρέχοντας προϊόντα που θα σας κάνουν να νιώσετε τον παλμό των αγώνων και να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας αθλητές.

Ευτυχώς, είναι εύκολο να αναπαράγετε τη δράση των αγώνων στο σαλόνι σας με τη νέα καθηλωτική, κομψή μπάρα ήχου Sonos Beam (Gen 2). Συγκεντρώστε τους φίλους και την οικογένειά σας και παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας αθλήματα ρυθμίζοντας αυτό το home theater που είναι ιδιαίτερα κομψό και ταυτόχρονα πολύ απλό στη χρήση.

  • Συντονίστε το δωμάτιό σας: Η Beam είναι κατασκευασμένη με πρωτοποριακή τεχνολογία που κατευθύνει τον ήχο παντού γύρω σας, κάνοντάς σας να αισθάνεστε ότι είστε στην πρώτη σειρά.
  • Εύκολη ρύθμιση: Η Beam έχει κομψό, compact σχεδιασμό που ταιριάζει άψογα σε κάθε σπίτι και με δύο μόνο καλώδια έχετε υπέροχο ήχο μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειάζεται να είστε τεχνικός.
  • Δύο σε ένα: Απολαύστε τους αγώνες και άλλες εκπομπές όταν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη και ακούστε μουσική, podcasts κ.α. όταν περιμένετε να ξεκινήσουν οι επόμενοι αγώνες.
  • Εξαιρετικός ήχος σε οποιοδήποτε δωμάτιο: Η Beam συνδέεται επίσης με τα υπόλοιπα ηχεία Sonos που υπάρχουν στο σπίτι σας, ώστε να μπορείτε να ακούτε τον αγώνα σε οποιοδήποτε δωμάτιο και να μην χάνετε στιγμή.

Φυσικά θα υπάρξουν κάποιοι που μπορεί να μην θέλουν να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ευτυχώς η Sonos είναι ένα σύστημα multi-room. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε κάθε ηχείο Sonos σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας ώστε να μεταδίδετε διαφορετικούς ήχους την ίδια στιγμή. Έτσι, όταν κάποιος βρίσκεται μπροστά στην τηλεόραση απολαμβάνοντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες περισσότερο από ποτέ, κάποιος άλλος μπορεί να ακούει το αγαπημένο του τραγούδι ενώ κάνει μπάνιο.

Θέλετε να το δοκιμάσετε; Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο σύστημα Sonos για εσάς, είτε πρόκειται αποκλειστικά για τη νέα Beam, είτε για ένα πλήρες σύστημα surround ήχου, είτε για ένα σύστημα multi-room για όλο σας το σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.