Κι όμως, υπάρχει συντριβάνι με κρασί – και μάλιστα δωρεάν

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

Οι λάτρεις του κρασιού και δη του κόκκινου θα ενθουσιαστούν με την είδηση ότι δημιουργήθηκε συντριβάνι που αναβλύζει κόκκινο κράσι. Το πρωτότυπο όσο και μεθυστικό συντριβάνι βρίσκεται στην πόλη Abruzzo της κεντρικής Ιταλίας και είναι μοναδικό στο είδος του. Η πρωτοτυπία του δεν έγκειται μόνο στο ότι αναβλύζει αποκλειστικά και μόνο κρασί όλο το 24ώρο, αλλά και στο ότι οι λάτρεις του κρασιού μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ποτό δωρεάν.

Η εξωτερική άποψη του πρώτου συντριβανιού με δωρεάν κρασί

Το συντριβάνι ονομάζεται Fontana del vino και βρίσκεται στην τοποθεσία Caldari di Ortona της πόλης, πολύ κοντά στον δρόμο Cammino di San Tommaso, έναν δρόμο με αρκετή κίνηση αφού συνδέει την Ρώμη με την πόλη Ortona. Χιλιάδες πιστοί επισκέπτονται κάθε χρόνο τον καθεδρικό ναό της πόλης για να προσκυνήσουν τα οστά του Απόστολου Θωμά. Έτσι λοιπόν, το συντριβάνι με κρασί θα δώσει την ευκαιρία στους χιλιάδες προσκυνητές να ξαποστάσουν και να χαλαρώσουν, αφού είναι γνωστό ότι ο “οίνος ευφραίνει καρδίαν”.

Τουρίστες παρακολουθούν από κοντά το κρασί να ρέει από το μεθυστικό συντριβάνι.

Συντριβάνια κρασιού υπάρχουν και σε άλλες πόλεις της Ιταλίας, αλλά το Fontana del vino της πόλης Abruzzo είναι το πρώτο που θα λειτουργεί καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.