“Σχολείο Ζαχαροπλαστικής” το νέο βιβλίο του Χρήστου Βέργαδου

Χρήστος Βέργαδος, "Σχολείο Ζαχαροπλαστικής", βιβλίο

Το νέο βιβλίο “Σχολείο Ζαχαροπλαστικής” από τον pastry chef Χρήστο Βέργαδο μόλις κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Διόπτρα. Μέσα από την ελκυστική φωτογράφηση και τις συνταγές βήμα βήμα, θα μάθετε πώς να παρασκευάσετε μια απλή μους σοκολάτας, πώς να ετοιμάσετε μια αφράτη κερασόπιτα και πώς να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με ένα πρωτότυπο τσίζκεϊκ ή μια λαχταριστή τούρτα σοκολάτας με γεύση μέντας. Στις πρώτες σελίδες κάθε ενότητας θα ανακαλύψετε μικρά μυστικά και τεχνικές, καθώς και οδηγίες για να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία ζαχαροπλαστικής. Ένα υπέροχο βιβλίο με 80 απολαυστικά γλυκά που πετυχαίνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.