Τα ροφήματα του χειμώνα

Από την Άννα Ευθυμίου,

 

Όταν η σοκολάτα και το τσάι δεν είναι αρκετά, αναλαμβάνει το αλκοόλ! 4 υπέροχα ροφήματα, αυστηρά για ενήλικες, για τις κρύες νύχτες του χειμώνα και φυσικά ο τέλειος σύντροφος του χειμωνιάτικου περίφημου χουχουλιάσματος. Βάζουμε τα ποτά, βάλτε την παρέα και καλή διασκέδαση!

 

Ζεστό κρασί με μπαχαρικά

Aγαπημένη συνήθεια των Ευρωπαίων που απολαμβάνεται σε κάθε χώρα με μικρές παραλλαγές. Όποια κι αν είναι η περίσταση, ένα ζεστό κρασί με μπαχαρικά θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στην παρέα και τους καλεσμένους. Βρείτε τη συνταγή εδώ.  

 

 

Ιρλανδική σοκολάτα

Οι Ιρλανδοί το κάνουν πάντα καλύτερα! Irish coffee, Irish chocolate, γιατί παντού ταιριάζει το αλκοόλ! Οι λάτρεις της γαλλικής σοκολάτας δύσκολο θα απαρνηθούν το αγαπημένο τους ρόφημα, ωστόσο αν δοκιμάσουν αυτή τη συνταγή, σίγουρα θα ενθουσιαστούν.

 

 

Tom και Jerry

Κι όμως, ουδεμία σχέση έχει με το γνωστό καρτούν. Πρόκειται  για ένα μάλλον χριστουγεννιάτικο ποτό που θυμίζει το περίφημο eggnog και που απολαμβάνουν αυτήν την περίοδο κάθε χρόνο στις ΗΠΑ. Η παράδοση θέλει και τα σχετικά ποτήρια για σερβίρισμα αποκλειστικά για το εν λόγω ρόφημα. Βρείτε τη συνταγή κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

Μηλόπιτα μαρτίνι

 

Mηλόπιτα να την πιεις στο ποτήρι! Κοκτέιλ-έκπληξη που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Βρείτε τη συνταγή εδώ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.