Μαγειρεύοντας με την καρδιά του, για άλλη μία φορά ο καταξιωμένος σεφ, Ανδρέας Λαγός έρχεται στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική και μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, αυτή τη φορά, η εκπομπή που μας μαθαίνει όλους τους θησαυρούς της ελληνικής υπαίθρου, έρχεται με νέες συνταγές, νέους καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.
Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, στις 14:00, ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» τον συνάδελφό του και σεφ, Τάσο Αντωνίου για να μαγειρέψουν μαζί δύο υπέροχες συνταγές, με Αρακά και Μήλα Καστοριάς που διεγείρουν όλες τις αισθήσεις.
Ο σεφ που πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το δεύτερό του βιβλίο με τίτλο «Μαμά πεινάω αλλά θα μαγειρέψω εγώ» μας μιλά για τη συνεργασία του με τον Jamie Oliver, ενώ μας αποκαλύπτει τι δεν διαπραγματεύεται στις συνταγές του και ποιο ήταν το όνειρό του πάνω στο κομμάτι της μαγειρικής.
Εκατοντάδες ελληνικά, αλλά και κυπριακά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ καθημερινά θα ξετυλίγονται στις οθόνες σας μέσα από δημιουργικές, ευφάνταστες, αλλά και γρήγορες και οικονομικές συνταγές.
Καθημερινά στις 14:00 το μεσημέρι ο σεφ Ανδρέας Λαγός με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς έρχονται και μαγειρεύουν για εσάς, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της ΠΟΠ Μαγειρικής με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας.
H αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής επιστρέφει λοιπόν για να δημιουργήσει για τους τηλεθεατές για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τις πιο ξεχωριστές γεύσεις με τα πιο θρεπτικά υλικά που θα σας μαγέψουν!
Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ Μαγειρική!
Δείτε σήμερα: «Τάσος Αντωνίου – Αρακάς, Μήλα Καστοριάς»
Eπεισόδιο 134