ΑρχικήΆρθραΟ Τάσος Αντωνίου παρουσίασε το βιβλίο του στη Νέα Υόρκη!

Ο Τάσος Αντωνίου παρουσίασε το βιβλίο του στη Νέα Υόρκη!

Μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Αντωνίου “Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω” στο Λονδίνο, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, στο Soho, η τρίτη παρουσίαση του βιβλίου. Στο ελληνικό κατάστημα Coco Mat στην καρδιά της Νέας Υόρκης, σε μια πολύ ζεστή, άκρως “ελληνική” ατμόσφαιρα, περισσότεροι από 150 φίλοι και αναγνώστες του website www.mamapeinao.gr τίμησαν τον συγγραφέα με την παρουσία τους. Eπίσημος χορηγός αερομεταφορών ήταν η Swiss.

Αγοράστε το βιβλίο του Τάσου Αντωνίου με ένα κλικ εδώ!

Σχετικά με τον συγγραφέα

O Τάσος Αντωνίου γεννήθηκε στο Πασαλιμάνι το 1981. Σπούδασε Επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Έχει εργαστεί σε πολλά μέσα ενημέρωσης (τηλεόραση, περιοδικά και websites). Έχει μαγειρέψει με σεφ παγκοσμίου φήμης, όπως ο Jamie Oliver. Το 2009  το πάθος του για το φαγητό τον οδήγησε στην ίδρυση του Μαμά Πεινάω, μιας πλατφόρμας αφιερωμένης στο food culture. Ταξιδεύει συχνά, αρθρογράφει σε περιοδικά και παρουσιάζει την εκπομπή “New York City Bites” στο Netwix και στο κανάλι του στο YouTube. Το βιβλίο του “Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω” (εκδόσεις Πατάκη) το οποίο έχουν προλογίσει οι: Βαγγέλης Δρίσκας, Chef-culinary expert, Ελένη Ψυχούλη, Δημοσιογράφος γεύσης, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine, Julien Pham, Συνιδρυτής και αρχισυντάκτης του περιοδικού Fricote, Eric Coisel, Chef, έλαβε το βραβείο καλύτερου ελληνικού βιβλίου μαγειρικής στην κατηγορία «Best Easy Recipes Cookbook» στα Gourmand World Cookbook Awards τα οποία θεωρούνται τα βραβεία Όσκαρ του κόσμου του φαγητού και του κρασιού. 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Φαλάφελ

Αυθεντική συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μπριάμ

Μπριάμ συνταγή υπέροχη από τον Τάσο Αντωνίου! Εύκολο, γρήγορο, γευστικό μπριάμ ή αλλιώς λαχανικά στον φούρνο. Το μπριαμ τρώγεται καλύτερα την επόμενη μέρα!

Σπανακοπιτάκια

Ένα ορεκτικό νόστιμο, θρεπτικό και πολύ εύκολο. Αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή για σπανακοπιτάκια σε μπουκίτσες.

Κέικ με μέλι

Λαχταριστό κέικ με μέλι από τον Τάσο Αντωνίου! Ένα πραγματικά νόστιμο κέικ, ζουμερό, με αρωματικό σιρόπι και υπέροχη γεύση.

Περισσότερα άρθρα

13 λάθη που κάνεις όταν φτιάχνεις κέικ

Γιατί δεν φούσκωσε το κέικ; Γιατί δεν ψήθηκε καλά; Όλες οι απαντήσεις εδώ!

Η ιστορία πίσω από το τιραμισού

Η ιστορία πίσω από το τιραμισού, το πιο δημοφιλές ιταλικό γλυκό με μπισκότα, βελούδινγ κρέμα και άρωμα εσπρέσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ