ΑρχικήΆρθρα"Tea Time” με επιλεγμένα γαλλικά γλυκά στα Gazi College!

“Tea Time” με επιλεγμένα γαλλικά γλυκά στα Gazi College!

Ο βραβευμένος pastry chef των Gazi College, Δημήτριος Μακρυνιώτης, αντλώντας την έμπνευση του από τα ταξίδια και τις συνεργασίες του με τις καλύτερες σχολές του κόσμου, θα μας προσφέρει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι που θα μας μεταφέρει στα σοκάκια του Παρισιού!

“Tea Time”…  στα Gazi College! 1/4 Σάββατο στο Gazi College του Πειραιά & 9/4 Κυριακή στο Gazi College της Γλυφάδας, 11:00- 16:00, θα βιώσουμε την αυθεντική γαλλική υψηλή ζαχαροπλαστική, μέσα από ένα degustation menu, 6 mini french desserts, ειδικά διαμορφωμένο για αυτές τις μέρες!

To ταξίδι σε έναν κόσμο απόλαυσης και χαράς μόλις ξεκίνησε!

Gazi College

Αθήνα Περσεφόνης 53-2103422112

Πειραιάς Γρηγορίου Λαμπράκη 117-2104100612

Γλυφάδα Γρηγορίου Λαμπράκη 5 –2108982723

 www.gazicollege.gr

www.facebook.com/GaziCollegeGr

http://instagram.com/gazicollege

https://www.youtube.com/user/GaziCollegeGr

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Τηγανιά με πράσο

Τηγανιά με πράσο, συνταγή πολύ νόστιμη με λίγα υλικά. Προσθέστε τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά της επιλογής σας για να απολαύσετε την πιο νόστιμη χοιρινή τηγανιά σαν μεζέ

Σεμιφρέντο ανάμεικτο (παγωμένος κορμός)

Σεμιφρέντο ανάμεικτο από τον Τάσο Αντωνίου! Ένα μοναδικό γλυκό ψυγείου, στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε στρώσεις γκοφρέτας ή μπισκότου για απολαυστική τραγανή υφή.

Ταχινοπιτάκια

Ταχινοπιτάκια νηστίσιμα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια υπέροχη συνταγή για ταχινοπιτάκια με φύλλο κρούστας, μέλι και ταχίνι που θα λατρέψετε.

Περισσότερα άρθρα

Η ιστορία πίσω από το τιραμισού

Η ιστορία πίσω από το τιραμισού, το πιο δημοφιλές ιταλικό γλυκό με μπισκότα, βελούδινγ κρέμα και άρωμα εσπρέσο.

Πώς να μαγειρέψεις παντζάρια χωρίς να λερώσεις την κουζίνα

Μαγειρέψτε παντζάρια εύκολα, χωρίς να λερώσετε την κουζίνα, με αυτές τις δυο πανεύκολες μεθόδους!

7 μοναδικά σχέδια για τσουρέκια

Υπέροχα σχήματα και σχέδια για να φτιάξεις πρωτότυπα πασχαλινά τσουρέκια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ