Τα προϊόντα Terra Fyllida θα σε κάνουν να λατρέψεις τα μανιτάρια!

Από τον Τάσο Αντωνίου, 

Στη συλλογή μου από ελληνικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία και την ποιότητά τους μόλις προστέθηκε η σειρά από χειροποίητα chutneys μανιταριών της Terra Fyllida. Η Terra Fyllida είναι μια ελληνική εταιρεία με βάση τη Νέα Ζίχνη Σερρών, η οποία δημιουργεί τα εξαιρετικά προϊόντα της με αυστηρή επιλογή πρώτης ύλης και, στη συνέχεια, σωστή διαχείρισή της από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της. 

Όταν δοκίμασα το chutney μανιταριών πλευρώτους, αμέσως ενθουσιάστηκα και αναζήτησα περισσότερες πληροφορίες για αυτό το γευστικό διαμάντι από τις Σέρρες. Ένας εξαιρετικός μεζές με πλούσια σάρκινη αίσθηση μανιταριού και γλυκόξινη γεύση, ο οποίος μπορεί άξια να κερδίσει μια θέση στο τραπέζι ενός εστιατορίου αλλά και της καθημερινής ελληνικής οικογένειας. Η σειρά από chutney μανιταριών της Terra Fyllida αποτελείται από το chutney με μανιτάρια πλευρώτους, κόλιανδρο & μπαχάρι ή τσίλι, κάρυ & πορτοκάλι. 

Επίσης, ευχάριστη έκπληξη είναι το γλυκό του κουταλιού με μανιτάρι πλευρώτους, καβουρδισμένο αμύγδαλο και άρωμα βανίλιας. Το σιρόπι έχει βαθύ καραμελένιο χρώμα χάρη στην καστανή ακατέργαστη ζάχαρη που χρησιμοποιούν. Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση δώρου είναι η ιδιαίτερα φροντισμένη κασετίνα που περιλαμβάνει όλα τη γκάμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα, χωρίς χρωστικές ουσίες και βελτιωτικά γεύσης. 

Τα chutney της Terra Fyllida θα συνοδεύσουν εξαιρετικά ένα πλατό τυριών ή κρεατικά. Το γλυκό του κουταλιού είναι θαυμάσιο μαζί με παγωτό βανίλια ή ακόμη και λίγο γιαούρτι. Για περισσότερες πληροφορίες και σημεία πώλησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Terra Fyllida στο τηλέφωνο 2321 235 254 ή στο email [email protected]

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.