Το wine & cocktail bar restaurant Θα σε κάνω Βασίλισσα επιμένει καλοκαίρι στην Αθήνα

Στο Θα Σε Κάνω Βασίλισσα τα κάνουμε και εμείς αλλιώς. Μένουμε στην Αθήνα όλο το καλοκαίρι.

Βλέπουμε τις λίστες μας αλλιώς. Για πρώτη φορά, εκτός από την λίστα με τα  κρασιά μας, εκτός από την λίστα με τα Premium Spirits, θα έχουμε και λίστα με κοκτέιλ.

Ο mixologist Περικλής Λιατόπουλος της ομάδας Barphilosophy φτιάχνει  για πρώτη φορά στο Θα Σε Κάνω Βασίλισσα κοκτέιλ. Ο Chef Σπύρος Κοντός βλέπει το Bar Food αλλιώς. Ξεκινώντας από την ιδέα να είναι όλα ατομικά, κατέληξε στο σουβλάκι… αλλιώς.

Γιατί τελικά Bar Food σαν το σουβλάκι δεν έχει. Χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο, τόνος, λαχανικά, με διάφορες μαρινάδες, σάλτσες και συνοδευτικά,  για να συνδυάζονται με ότι θέλετε να πιείτε. Συμπληρώνοντας με ιδέες όπως Fish & Chips, Γαρίδες σε πικάντικη τεμπούρα και άλλα, έφτιαξε μια νέα πρόταση φαγητού στο Bar.

Βλέπουμε και τις μουσικές μας αλλιώς. Πολλές νέες συνεργασίες με γνωστούς μουσικούς παραγωγούς θα στρογγυλέψουν το γεμάτο περίεργες γωνίες   φετινό μας καλοκαίρι. Έχουμε και ένα τελευταίο, αλλιώς. Όλα τα κάναμε του δρόμου. Στον, ευτυχώς, πολύ μεγάλο εξωτερικό χώρο που διαθέτουμε μπροστά στην Ιερά Οδό.

Δεν μπορούμε να φέρουμε θάλασσα, ούτε παραδείσια πουλιά, αλλά είμαστε χαρούμενοι με τις καταπληκτικές αιωνόβιες ελιές, που φύτεψε πρόσφατα η Δήμος Αθηναίων στα τεράστια παρτέρια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.