ΑρχικήΆρθραThe 5 Senses Experience στην Πάτρα

The 5 Senses Experience στην Πάτρα

Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, στην Πάτρα, το Abbey Kitchen Bar γιόρτασε τα γενέθλια του με έναν ξεχωριστό τρόπο. Με pop up bars και guest εμφανίσεις από τους πιο influential Έλληνες bartenders, με workshops και ομιλίες γύρω από τα πιο ενδιαφέροντα προϊόντα και ιδέες της Ελληνικής αγοράς, που προκάλεσαν τις πέντε αισθήσεις, μυώντας μας στην μαγική εμπειρία του bar.

Στην Πάτρα συγκεντρώθηκαν μερικοί από τους πιο σημαντικούς Έλληνες Bartenders στις αρχές Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ «5 Senses Experience» από το Abbey Kitchen Bar.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με την Bar Academy Hellas, με αφορμή τα έκτα γενέθλια του Abbey και κατά τη διάρκειά του οι επισκέπτες συνάντησαν ορισμένους από τους πιο σημαντικούς bartenders της Ελληνικής Bar σκηνής επί τω έργω και γεύθηκαν τα μοναδικά cocktails τους και tailor made bar bites από την κουζίνα του Abbey.

Οι επισκέπτες του 5 Senses Experience συμμετείχαν σε γευσινγωσίες καφέ, κρασιού και αποσταγμάτων καθώς και σε σεμινάρια με διάφορα θέματα όπως τη διοίκηση μιας επιχείρησης εστίασης και workshops για την καλύτερη διαχείριση των “απορριμμάτων” ενος μπαρ. Οι δράσεις του Φεστιβάλ αγκάλιασαν ολόκληρη την Πάτρα καθώς πέρα από του χώρους του Abbey και της Γιάφκας (του χώρου πολλαπλών χρήσεων του Abbey) φιλοξενήθηκαν σε πολλά αγαπημένα Πατρινά bars, όπως τα Bocas, Bodegas, Salumeria, Black Tot, Maverick, Ποπ Χόρν, Λωτός, Bartista, Mono, Bara, Distinto και Συνδετήρας.

Τα σεμινάρια είχαν εισηγητές μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα της bartending σκηνής όπως τους: Mario Basso (Barelldier), Γιάννη Κοροβέση (Bitterbooze), Βασίλης Κυρίτσης ( The Clumsies, Senios), Παναγιώτη Φράγκο (Hytra), Άρη Χατζηαντωνίου (Momix), Σπύρο Αναγνώστου (7 Jokers), μαζί με τους Μπάμπη Καϊδαλίδη και Χρήστο Αξαρλή από την Bar Academy Hellas και τους expert σε κρασί και μπύρα Ανδρέα Ματθίδη και Νικολά Ραδίση.

Το Abbey και η Γιάφκα αποτέλεσαν το κέντρο του ενδιαφέροντος τα βράδια της Κυριακής 2 και της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου αφού σε αυτούς τους 2 χώρους φιλοξενήθηκαν Pop Up Bars από διάφορα σημεία της Ελλάδας όπως τα βραβευμένα Grooove Cocktail Bar στο Βόλο ή το Σπιτάκι Cocktail Bar των Ιωαννίνων και guest εμφανίσεις από τους καλεσμένους Bartenders που σέρβιραν cocktails φτιαγμένα ειδικά για την περίσταση, με επιλεγμένες spirit βάσεις.

Το Abbey Kitchen Bar με την ιδιαίτερη αισθητική του και την δυνατή ομάδα του πίσω από το μπαρ, εστιάζει στην εμπειρία του πελάτη, παρακολουθεί τις νέες τάσεις και υποστηρίζει σταθερά το Fine Drinking.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Γαλλική βασιλόπιτα ή galette des rois

Συνταγή για galette des rois, η παραδοσιακή γαλλική βασιλόπιτα από σφολιάτα!

Κουλούρια Θεσσαλονίκης

Εύκολα, αφράτα, γρήγορα και με ελάχιστες θερμίδες σπιτικά κουλούρια Θεσσαλονίκης! Δείτε την υπέροχη συνταγή.

Εύκολη πάστα φλόρα

Συνταγή για πάστα φλόρα με μαρμελάδα από τον Τάσο Αντωνίου. Αυτό το γλυκό θα ενθουσιάσει τους πάντες. Δοκιμάστε την πιο ακαταμάχητη νηστίσιμη πάστα φλόρα!

Περισσότερα άρθρα

8 χρήσεις του καφέ που σίγουρα δεν γνωρίζατε

Αποκαλύπτουμε κάποιες χρήσεις του καφέ που μας λύνουν τα χέρια στην καθημερινότητα και που σίγουρα δεν είχατε φανταστεί!

Φρούτα και λαχανικά του μήνα: Φεβρουάριος

Τι τρώμε τον Φεβρουάριο; Βάζουμε στο καλάθι μας και μαγειρεύουμε νοστιμότατες συνταγές με εποχιακά λαχανικά και φρούτα!

5 τρόποι για να μη μαυρίζει το αβοκάντο

Το αβοκάντο στο ψυγείο μαυρίζει πολύ γρήγορα; Δες εύκολους και έξυπνους τρόπους για τη συντήρησή του και μάθε μυστικά για να μη μαυρίζει το αβοκάντο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ