ΑρχικήΆρθραΤο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ανακοινώνει τη 2η χρονιά συνεργασίας με τον...

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ανακοινώνει τη 2η χρονιά συνεργασίας με τον Λευτέρη Λαζάρου

Καλοκαίρι με το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο! Την Τετάρτη 30 Ιουνίου επέλεξε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ για να εγκαινιάσει ένα μοναδικό «γευστικό» concept, τις «Βραδιές Γαστρονομίας με ΘΕΟΝΗ». Πρώτος σταθμός το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Βαρούλκο. Ο Brand Ambassador για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ και καταξιωμένος Έλληνας σεφ Λευτέρης Λαζάρου υποδέχτηκε τους καλεσμένους σε μία βραδιά γαστρονομικών συγκινήσεων με τη συνοδεία της κομψής γυάλινης φιάλης ΘΕΟΝΗ, με Φυσικό Μεταλλικό και Ανθρακούχο νερό.   

«Απόψε είναι μία μεγάλη βραδιά για το νερό της καρδιάς μου. Για να επιλέξω να συνδεθώ με ένα προϊόν πρέπει αυτό πρώτα να με κερδίσει και το ΘΕΟΝΗ το κατάφερε από την πρώτη κιόλας γουλιά. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που εκπροσωπώ το μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό με 34 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης, ένα νερό που διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, που το καθιστά αλκαλικό, με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Χάρη στα μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά και την ισορροπημένη του γεύση, το ΘΕΟΝΗ έχει κερδίσει επάξια τη θέση του στα πιο δημοφιλή σημεία εστίασης, αποτελώντας το γαστρονομικό νερό της Ελλάδας που συνοδεύει ιδανικά κάθε γεύμα και αναβαθμίζει την εμπειρία κατανάλωσης νερού», ανέφερε σχετικά ο Λευτέρης Λαζάρου.

Λαμπερή «πρωταγωνίστρια» της βραδιάς, ήταν η γυάλινη φιάλη του ΘΕΟΝΗ. Η πιο premium εκδοχή του πολύτιμου αυτού αγαθού που αναβλύζει φυσικά στα 1,100μ. στην Πηγή Γκούρα στην οροσειρά των Αγράφων και διακρίνεται για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά όπως η σχετικά χαμηλή σκληρότητα και χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, οι χαμηλές συγκεντρώσεις σε νιτρώδη/νιτρικά, το ασβέστιο καθώς και η εξαιρετική σύνθεσή του σε ανόργανα μεταλλικά άλατα, τα οποία του προσδίδουν μοναδική γεύση. 

Στην πρεμιέρα του concept «Βραδιές Γαστρονομίας με ΘΕΟΝΗ» έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της γεύσης, του επιχειρηματικού ρεπορτάζ και του lifestyle, τιμώντας με την παρουσία τους το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο. Oι θαλασσινές γεύσεις συνάντησαν τη μαγεία της κορυφής των 34 Διεθνών Βραβείων Ποιότητας για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ. 

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Pancakes με μήλα

Συνταγή για τηγανίτες με καραμελωμένα μήλα και μέλι. Υπέροχη ιδέα για πρωινό.

Σουβλάκι ξιφία

Ζουμερό σουβλάκι με ξιφία μαριναρισμένο από τον Τάσο Αντωνίου. Ελαφρύ και πρωτότυπο σουβλάκι με ζουμερό και γευστικό ψάρι!

Ψεύτικη πίτα

Συνταγή για ψεύτικη πίτα πλούσια σε γεύσεις!

Περισσότερα άρθρα

Φανουρόπιτα: το έθιμο, η ιστορία και δυο μοναδικές συνταγές

Αν θέλετε να βρείτε το αγαπημένο σας χαμένο αντικείμενο, να βγείτε από ένα αδιέξοδο ή να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας, φτιάξτε μια φανουρόπιτα!

Σπιτικές γρανίτες

Bonus συνταγή για γρανίτα με λεμόνι και μέντα.

Συνταγές για τη Γιορτή της Μητέρας

Yπέροχες συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες, για να γιορτάσετε τη Γιορτή της Μητέρας με τον πιο γλυκό τρόπο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ