Το hot dog φοριέται πολύ

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

 

Τελευταία η μόδα επιτάσσει να φοράμε το φαγητό μας. Κι εμείς την ακολουθούμε πιστά! Παγωτά, ντόνατς, hamburgers κοσμούν τα μπλούζες μας και μάλιστα αυτές είναι οι αγαπημένες μας. Γι’αυτό κι ενθουσιαστήκαμε όταν βρήκαμε ένα μπλουζάκι που απεικονίζει hot dog, αν και παραξενευτήκαμε, βέβαια, που ήταν μόνο με μουστάρδα! Κι επειδή μας τράβηξε την προσοχή όχι μόνο για το ότι δεν υπάρχει κέτσαπ, το άλλο βασικό υλικό για τέλειο hot dog, αλλά κυρίως για το πόσο αληθοφανές είναι σε σχέση με διάφορα άλλα που κυκλοφορούν στην αγορά , θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα.

Πίσω από αυτό το t-shirt κρύβεται ο Michael McGloin, σχεδιαστής και διευθυντής του δημιουργικού τμήματος της εταιρείας ρούχων The Mountain, με έδρα το New Hampshire των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.  Η εταιρεία ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1970 κι είναι από τις μεγαλύτερες στο τομέα κατασκευής ρούχων και κυρίως t-shirts. Μάλιστα, η σειρά με θέμα το φαγητό καλύπτει όλους τους καλοφαγάδες κι είναι μια από τις πιο προσοδοφόρες. Όλα τα σχέδια είναι ιδιαίτερα αληθοφανή, όπως θα διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες.

Για το λαχταριστό t-shirt με το hot dog, ο Michael McGloin δήλωσε πως η απόφασή τους για να το δημιουργήσουν ήταν το γεγονός ότι το συγκεκριμένο έδεσμα είναι κλασικό και εξαιρετικά δημοφιλές, ενώ για το ότι απεικονίζεται μόνο με μουστάρδα είπε πως σε μια έρευνα που διεξήγαγαν, οι περισσότεροι καταναλωτές απάντησαν ότι το προτιμούν τις περισσότερες φορές χωρίς κέτσαπ, αλλά με μουστάρδα. Βέβαια, για να ικανοποιηθεί και ο πιο δύσκολος πελάτης, η εταιρεία διαθέτει και τμήμα προσωπικών παραγγελιών, όπου μπορούν να σας δημιουργήσουν το t-shirt με όποιο φαγητό θέλετε και έτσι όπως το τρώτε, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση της μπλούζας με το hot dog. 

Αν σας άνοιξε η όρεξη για χοτ ντογκ, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.