Το Λονδίνο ειναι το σπίτι μου πια. Το γνωρίζω καλά και ξέρω όλα τα καλά σημεία για να περάσεις σουπερ και για να φας υπέροχο φαγητό σε όλα τα budget! Καλοκαίρι και Λονδίνο πάνε μαζί όμως; ΝΑΙ και θα το καταλαβεις αν δεις όλο το νέο μου βίντεο. Ακολούθησε την παρέα μου και εμένα στο ταξίδι μας στο Λονδίνο – για φαγητό στο hot εστιατόριο Sketch, τρελή θέα από το δεύτερο πιο ψηλό κτήριο στο Λονδίνο που σου κόβεται η ανάσα, τρελά παγωτά σε βάφλες, απίστευτα street food festivals και βόλτα σε ένα νεκροταφείο! Μην το χάσεις. Α και γνώρισα τον σουπερ YouTuber Louis Cole και την Raya, από το διάσημο κανάλι Fun For Louis!
Μη χάσετε
Γλυκά
Πορτοκαλόπιτα
Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!
Όσπρια
Παραδοσιακά φαλάφελ
Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.
Βίντεο
Σοκολατόπιτα
Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.
Συνταγές σε 30 λεπτά
Ζυμαρικά
Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας
Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!
Βίντεο
Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας
Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.
Σαλάτες
Σαλάτα με κινόα
Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!
Ανακαλύψτε συνταγές
Ντοματοκεφτέδες της τεμπέλας
Οι ντοματοκεφτέδες της Σαντορίνης είναι αξεπέραστος μεζές! Συνοδεύονται ιδανικά με σως γιαουρτιού, τηγανητές πατάτες και παγωμένη μπύρα.
Ρολάκια πίτσας
Πεντανόστιμα ρολάκια πίτσας. Δοκιμάστε σήμερα κιόλας αυτή την υπέροχη πίτσα σε ρολάκια από αφράτη σφολιάτα.
Περισσότερα άρθρα
10 μυστικά για τέλεια λαδερά!
Μάθετε τα μυστικά και τις καλύτερες συνταγές για λαδερά σαν της μαμάς!
Γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα πριν την μαγειρέψουμε;
Μάθετε γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα για να την μαγειρέψουμε και για ποιο λόγο χάνεται η όλη η γεύση εξαιτίας της απόψυξης.
Να γιατί δεν πετάμε το νερό που βράζουν τα μακαρόνια
Δεν θα πιστεύεις τον λόγο που πρέπει να κρατάς το νερό στο οποίο βράζουν τα μακαρόνια. Δεν θα στραγγίξεις ποτέ ξανά τα μακαρόνια μετά από αυτό!