Η Elite έστρωσε το μεγαλύτερο τραπέζι πικνίκ

Την Κυριακή 22 Ιουνίου στο Πάρκο Παλαιού Φαλήρου, η γνωστή μάρκα Elite

έστρωσε το μεγαλύτερο σε μήκος τραπέζι πικνίκ και κατέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο του Παγκόσμιου Ρεκόρ Guinness. Στο τραπέζι που κατασκευάστηκε από ξύλο, σε ενιαία μορφή ειδικά για την περίσταση και έχει μήκος 120,33 μέτρα, κάθισαν 480 άτομα.

Οι τυχεροί, που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο τραπέζι πικνίκ του κόσμου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν προϊόντα Elite, όπως φρυγανιές, κράκερ, κριτσίνια, μπισκότα, συνοδευόμενα από απολαυστικές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσημος κριτής του GUINNESS WORLD RECORDS™, ο οποίος κατέγραψε και ανακοίνωσε τον τίτλο. 

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο θερμή που πολλοί δεν κατάφεραν να καθίσουν και έτσι η εταιρία αποφάσισε να διπλασιάσει την χρηματική προσφορά της προς τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Elbisco, κ. Δημοσθένης Ραμαντάνης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η διάκριση αυτή είναι τιμητική για την οικογένεια της Elbisco, μιας Ελληνικής Εταιρίας που υπηρετεί με συνέπεια και αξιοπιστία την αγορά. Η αγαπημένη μας μάρκα  Elite , την οποία εμπιστεύεται η ελληνική οικογένεια περισσότερο από 40 χρόνια, κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο Παγκόσμιου Ρεκόρ Guinness! Ένα ρεκόρ με καλό σκοπό για το έργο του Πατέρα Αντώνιου για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου». 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πατέρας Αντώνιος και τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κ. Διονύσης Χατζηδάκης, καθώς και Δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς και σύλλογοι της περιοχής. H εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

H εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια ξεχωριστή συναυλία από τους Onirama, οι οποίοι γιόρτασαν τη μεγάλη διάκριση μαζί με πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.