ΑρχικήΆρθραTo μενού της εβδομάδας (4/9 - 11/9)

To μενού της εβδομάδας (4/9 – 11/9)

Από την Άννα Ευθυμίου,

Όπως κάθε Δευτέρα, σας ετοιμάσαμε τις πιο νόστιμες συνταγές και ιδέες για όλη την εβδομάδα. Ένα πλούσιο  μενού για όλη την οικογένεια με πιάτα εύκολα, γρήγορα και άκρως θρεπτικά. Ετοιμάστε τη λίστα του σούπερ μάρκετ χωρίς το άγχος του “τι θα φάμε σήμερα;” 

Δευτέρα

Δείτε τη συνταγή για κοτόπουλο πανέ με ένα κλικ εδώ. 

Τρίτη

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μελομακάρονα με κανέλα

Μελομακάρονα από τον Τάσο Αντωνίου. Τραγανά και μελωμένα μελομακάρονα που μοσχομυρίζει η κουζίνα μέλι, γαρύφαλλο και κανέλα. Φτιάξτε τα Χριστούγεννα αυτά τα μελομακάρονα!

Appletini

Συνταγή για appletini ή αλλιώς apple martini!

Σαλάτα νισουάζ με τόνο

Εύκολη σαλάτα νισουάζ με τόνο από τον Τάσο Αντωνίου. Απολαύστε αυτή τη χορταστική, νόστιμη και πολύχρωμη σαλάτα στο οικογενειακό τραπέζι και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!

Περισσότερα άρθρα

Ψήσιμο στη λαδόκολλα, όλα τα μυστικά της επιτυχίας!

Το ψήσιμο στη λαδόκολλα είναι ένας εύκολος, ξεκούραστος αλλά και εντυπωσιακός τρόπος να ψήσετε και να παρουσιάσετε τις δημιουργίες σας!

Γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα πριν την μαγειρέψουμε;

Μάθετε γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα για να την μαγειρέψουμε και για ποιο λόγο χάνεται η όλη η γεύση εξαιτίας της απόψυξης.

Ποια είναι η σωστή θερμοκρασία που πρέπει να έχει το ψυγείο;

Η σωστή συντήρηση των τροφίμων στο ψυγείο βοηθά στο να παραμένουν φρέσκα για περισσότερο χρονικό διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ