ΑρχικήΆρθραTo πασχαλινό αυγό του ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ!

To πασχαλινό αυγό του ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ!

Το ΜΑΜΑ ΠΕΙΝΑΩ! αγαπάει τα γλυκά και κυρίως τη σοκολάτα. Βρεθήκαμε λοιπόν στο εργαστήριο του ζαχαροπλαστείου Le Vôtre Pirée στον Πειραιά για να φτιάξουμε το πασχαλινό μας αυγό από λαχταριστή σοκολάτα! 

Μαζί μας ήταν η οικογένεια του κ. Κωνσταντίνου Λαζαράκη, Master of Wine και ιδιοκτήτη του WSPC, και η οικογένεια του κ. Θανάση Βασίλαινα, ιδιοκτήτη του γνωστού εστιατορίου Βασίλαινας.

Οι μικροί μας φίλοι έφτιαξαν τα πασχαλινά τους αυγά σε μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και χαράς. Μικροί και μεγάλοι αφεθήκαμε στη μαγεία της σοκολάτας!

Ο ιδιοκτήτης του Le Vôtre Pirée, Στέφανος Διαμαντόπουλος, μας έμαθε όλα τα μυστικά της σοκολάτας και μας έδειξε βήμα βήμα όλη τη διαδικασία: από το να βάλουμε τη ρευστή σοκολάτα στις ειδικές φόρμες, να την ψύξουμε και να ενώσουμε τα διαφορετικά κομμάτια μεταξύ τους μέχρι να κάνουμε  σχέδια με πολύχρωμο γλάσο στο λαχταριστό αυγό μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους για τη μοναδική εμπειρία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, με ακόμη περισσότερη ενέργεια και κέφι (πόσο παραπάνω;)!

 

Levôtre Pirée

Κουντουριώτου 166, Πειραιάς

Τ: 210.4122577

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Πλιγούρι με μανιτάρια

Πλιγούρι με μανιτάρια από τον Τάσο Αντωνίου! Μια οικονομική, γευστική και ελαφριά γευστική πρόταση για πλιγούρι που θυμίζει πιλάφι σε πιο υγιεινή εκδοχή.

Γαρίδες σουβλάκι με πικάντικη μαρινάδα

Εναλλακτικό σουβλάκι θαλασσινών με πεντανόστιμες γαρίδες σε υπέροχη πικάντικη μαρινάδα!

Περισσότερα άρθρα

6 πανέμορφα σχέδια για πασχαλινά κουλουράκια

Δείτε υπέροχα σχέδια και πρωτότυπα σχήματα για τα πασχαλινά κουλουράκια σας. Δημιουργήστε και εμπνευστείτε για τα πασχαλινά γλυκά σας!

Περίσσεψαν μελομακάρονα & κουραμπιέδες; Συνταγές για να τα αξιοποιήσουμε

Φτιάξτε εύκολα γλυκά με μελομακάρονα, κουραμπιέδες και βασιλόπιτα!

Το παγωτό με δυο υλικά που τρέλανε το ίντερνετ

Δες τη συνταγή για παγωτό με δυο μόνο υλικά που έχει τρελάνει το ίντερνετ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ