Το πρώτο αμφίβιο Παγωτατζίδικο!

Το σκάφος – αυτοκίνητο φτάνει σε ταχύτητα μέχρι τους 5 κόμβους και “παίζει” το αγαπημένο και κλασσικό τραγούδι του Rod Stewart, “We Are Sailing” καθώς ταξιδεύει με χαρακτηριστική άνεση στο νερό.

Το “HMS Flake 99” τέθηκε σε αποστολή από τους Fredericks, που είναι οι κατασκευαστές του παγωτού Cadbury’s, για το National Ice Cream Week στην Αγγλία. (30th May – 5th June).

Αυτό το πρωτότυπο και αμφίβιο Παγωτατζίδικο – van, χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο σε όλους αυτούς που περίμεναν στην ουρά στις όχθες του ποταμού Thames για να επιβιβαστούν και να πάνε στις δουλειές τους  πριν λίγες ημέρες!

Καπετάνιος “διορίστηκε” μετά από έναν online διαγωνισμό ο David Mounfield, stand-up κωμικός από το πανέμορφο Brighton του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μετά από μία βόλτα στις Αγγλικές παραλίες, το πρωτότυπο αυτό αμφίβιο Παγωτατζίδικο έχει σκοπό να ταξιδέψει μέχρι και τα κανάλια της Βενετίας! 

Λέτε να το δούμε και στο λιμάνι του Πειραιά καθώς περιμένουμε το καράβι για τον Αργοσαρωνικό να κόβει βόλτες και να κερνάει χωνάκια παγωτό; 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.