ΑρχικήΆρθραΤο πρώτο μπλε burger είναι γεγονός!

Το πρώτο μπλε burger είναι γεγονός!

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

 

Αν νομίζατε ότι η φαντασία έχει όρια στο φαγητό, κάνατε λάθος. Στην Ιαπωνία έχουν βάλει στοίχημα να αλλάξουν το συνηθισμένο χρώμα των φαγητών, αρχής γενομένης από τα burgers. Μετά το μαύρο burger που λάνσαρε γνωστή αλυσίδα fast food, ήρθε η σειρά του μπλε.

Το ιαπωνικό μουσείο επιστήμης Orbi Yokohama προσφέρει σε όσους επισκέπτες  αποφασίσουν να γευματίσουν στο καφέ του μουσείου τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα burger μπλε χρώματος. Η εμφάνιση του είναι αρκετά εντυπωσιακή, αφού το ψωμί σε χρώμα ανοιχτό μπλε φέρει πάνω του σχέδια που σχηματίζουν τη γη. Η γεύση του, βέβαια, δεν είναι και τόσο προκλητική και κινείται σε ασφαλή επίπεδα, αφού έχει τηγανητό κοτόπουλο, μαρούλι, μαγιονέζα και σως. 

Όσο κι αν κάποιοι έχουν ενδοιασμούς, εμείς θα θέλαμε να το δοκιμάσουμε και μόνο για την εμπειρία.

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Μοσχάρι σε σφολιάτα

Λαχταριστό μοσχάρι σε σφολιάτα.

Πιτάκια με συκωτάκια

Συνταγή για μικρά, νόστιμα και υγιεινά πιτάκια με συκώτι!

Κρητική πίτσα με απάκι και μυζήθρα

Πίτσα με άρωμα Κρήτης. Το κρητικό απάκι, εκλεκτό αλλαντικό από χοιρινό κρέας, ξεχωρίζει σε αυτή τη συνταγή.

Περισσότερα άρθρα

Η ιστορία της τούρτας Μπλακ Φορεστ

Μάθετε την ιστορία για την τούρτα Μπλακ Φορεστ και φυσικά την καλύτερη συνταγή για το υπέροχο αυτό γλυκό!

Γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα πριν την μαγειρέψουμε;

Μάθετε γιατί δεν πρέπει να ξεπαγώνουμε την μπριζόλα για να την μαγειρέψουμε και για ποιο λόγο χάνεται η όλη η γεύση εξαιτίας της απόψυξης.

Το μυστικό υλικό για τέλεια αφράτη φανουρόπιτα

Η τέλεια φανουρόπιτα χρειάζεται αυτό το υλικό για να γίνει φουσκωτή, αφράτη και απόλυτα ζουμερή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ