Νέα Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ

Τα Tσακίρης πρωτοτυπούν και δημιουργούν μια νέα μοναδική σειρά chips, τα Τσακίρης ΜΙΣΑ- ΜΙΣΑ για όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό και αναπάντεχο στη γεύση! Για πρώτη φορά 2 διαφορετικές, απολαυστικές γεύσεις και 2 σχήματα κυματιστό και επίπεδο, συνδυάζονται  σε ένα σακουλάκι και μας απογειώνουν σε μια ανατρεπτική απόλαυση.

Tσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ Αλάτι & Ρίγανη: ο κλασικός συνδυασμός που λατρεύουμε, σε κυματιστό και επίπεδο σχήμα μαζί σε μια συσκευασία! Συνοδεύει ιδανικά κάθε στιγμή μας στο σπίτι, το γραφείο, το δρόμο!

Tσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ Κέτσαπ & Μουστάρδα: κέτσαπ ή μουστάρδα; Μουστάρδα ή κέτσαπ; Κυματιστό ή επίπεδο; Με τα Tσακίρης ΜΙΣΑ- ΜΙΣΑ δεν έχουμε πια δίλημμα! Αναπάντεχος γευστικός συνδυασμός για όσους προτιμούν τις πιο πικάντικες γεύσεις. Υπέροχα, τραγανά chips με γεύση κέτσαπ και μουστάρδας, δημιουργούν έναν απολαυστικό συνδυασμό που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Tσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ Μπέικον & Τυρί: υπέροχα, τραγανά chips με γεύση καπνιστού μπέικον και απολαυστικού τυριού cheddar, ενός αγαπημένου συνδυασμού που αποτελεί μια υπέροχη γευστική πρόταση για πατατάκια. Τα νέα Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ Mπέικον και Τυρί, θα γίνουν η νέα γευστική…εμμονή!

Η ιδέα για τα νέα Tσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ προέκυψε από μία δημιουργική και διαδραστική διαδικασία, ζητώντας από νεαρούς Έλληνες καταναλωτές να περιγράψουν το ιδανικό για εκείνους chip. Η ιδέα εξελίχθηκε από την εταιρεία οδηγώντας σε μια προϊοντική καινοτομία.

Ο νεανικός και μοναδικός χαρακτήρας των Tσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ αποτυπώνεται και στην χιουμοριστική τηλεοπτική καμπάνια που απεικονίζει  2 ήρωες να σχεδιάζουν ένα …μεγάλο «κόλπο» και να υπόσχονται τα κέρδη ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ!  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.