Υπαίθρια αγορά ελληνικών προϊόντων στο Πάρκο Τρίτση

Από την Μαρία Αϊβαλιώτη,

 

Μια νέα υπαίθρια  αγορά προϊόντων από την ελληνική ύπαιθρο δημιουργείται στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης, που για πρώτη φορά θα λειτουργήσει από τις 25 ως και τις 28 Οκτωβρίου και θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί ως και τις 7 το απόγευμα.

H NaturaShop, σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Όμιλο Εδαφικής Συνεργασίας «Εύξεινη Πόλη» και το φορέα διαχείρισης του Πάρκου «Α. Τρίτσης», ο μεγαλύτερος οργανωμένος πνεύμονας πρασίνου στον αστικό ιστό της Αθήνας συνολικής έκτασης 1.200 στρεμμάτων, διοργανώνουν σειρά εκθέσεων με ελληνικά, αγροτικά, βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα που θα λαμβάνουν χώρα τα σαββατοκύριακα και τις ημέρες εορτών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πάρκου.

Στο πλαίσιο των εκθέσεων, στις οποίες η είσοδος θα είναι ελεύθερη,  οι αγρότες – παραγωγοί θα διαθέτουν τα πιστοποιημένα και ποιοτικά προϊόντα τους από όλη την Ελλάδα σε πολύ χαμηλές τιμές απευθείας στο αγοραστικό κοινό. Επίσης θα διεξάγονται ποικίλες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις,  γευσιγνωσίες, καθώς και δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. Οι εκδηλώσεις αυτές σε συνδυασμό με την υψηλή επισκεψιμότητα του Πάρκου «Α. Τρίτση», που τα Σαββατοκύριακα συχνά υπερβαίνει τους 10.000 επισκέπτες, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τους καταναλωτές και το ευρύ κοινό, ώστε να έρθουν σε άμεση επαφή με τους παραγωγούς και τα προϊόντα τους.

 

Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης

Λεωφόρος Δημοκρατίας και Λεωφόρος Χασιάς, Ίλιον

10 π.μ-7 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.