ΑρχικήΔελτία ΤύπουΧριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Varoulko Seaside

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Varoulko Seaside

Το Varoulko Seaside έχει μπει στο πνεύμα των γιορτών με τις ατμοσφαιρικές του σάλες στολισμένες στα χρώματα του “χιονισμένου” λευκού & χρυσού που αναδεικνύουν τη λάμψη και τη θαλπωρή των ημερών. Αυτή την εποχή κάθε μέρα αποτελεί ευκαιρία για γιορτή με αγαπημένα πρόσωπα. Με γιορτινή διάθεση η ομάδα του εστιατόριου σας προτείνει πιάτα, κλασικά και νέα, δημιουργικής θαλασσινής κουζίνας για το γεύμα ή το δείπνο σας. 

Για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς  οι προτάσεις μενού περιλαμβάνουν εμπνευσμένες γεύσεις  από τη θάλασσα και όχι μόνο. Για την παραμονή των Χριστουγέννων το μενού αποτελείται από σούπα βελουτέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ με βούτυρο τρούφας και μπριός, καβούρι με πράσινο μήλο, ζελέ από νερό τομάτας και ζωμό καβούρι, χριστόψαρο με αγκινάρες αλά πολίτα και καπνιστό ταραμά και τριλογία από μοσχάρι γάλακτος, ψητό καρέ, κροκέτα, κιμάς σε λάχανο savoy. 

Για την παραμονή Πρωτοχρονιάς οι σεφ προτείνουν σούπα κολοκύθας με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι, γαρίδες Κοιλάδος με ζωμό θαλασσινών και μοσχολέμονο, λαβράκι ψητό με μους από ρεβίθια, σαλάμι Λευκάδος και κύμινο και αρνί γάλακτος σιγομαγειρεμένο που συνοδεύεται με πουρέ μήλου και πίκλες εστραγκόν.

Τα επιδόρπια δίνουν τον εορταστικό τόνο με κορμό κάστανο, μπισκουί matcha, cremeux passion fruit, παγωτό κονιάκ για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και «Χιονάνθρωπο» από cremeux σοκολάτας Valhrona 63%, μπισκότο αμυγδάλου, μους πραλίνας  και sorbet φραμπουάζ για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Φέτος στη σάλα “Panorama” του Βαρούλκου η γιορτινή ατμόσφαιρα των ρεβεγιόν απογειώνεται με live μουσική από το το συγκρότημα “Mottet” σε ένα κοσμοπολίτικο, εορταστικό πρόγραμμα με τραγούδια σε εφτά γλώσσες, κινηματογραφικές επιτυχίες από την παγκόσμια σκηνή κι ελληνικές διασκευές έκπληξη. Ένα μουσικό ταξίδι από την Βενετία στο Παρίσι, από το Λονδίνο στην Αθήνα προσθέτουν την απαραίτητη λάμψη για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! 

Ακτή Κουμουνδούρου 54 , Μικρολίμανο, Τ. 210 5228400

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Παστίτσιο με λαχανικά

Συνταγή για ελαφρύ παστίτσιο με λαχανικά.

Σπιτικό παγωτό καφέ

Σπιτικό παγωτό καφέ από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό με γεύση καφέ και βελούδινη υφή, χωρίς παγωτομηχανή.

Παστιτσάδα Κέρκυρας

Η αυθεντική συνταγή για παστιτσάδα Κέρκυρας από τον Τάσο Αντωνίου! Φέρνουμε την παραδοσιακή παστιτσάδα με μελωμένο κρέας, πλούσια σάλτσα και μπαχαρικά στο πιάτο σας.

Περισσότερα άρθρα

13 λάθη που κάνεις όταν φτιάχνεις κέικ

Γιατί δεν φούσκωσε το κέικ; Γιατί δεν ψήθηκε καλά; Όλες οι απαντήσεις εδώ!

5 tips για να διατηρήσετε τα μήλα φρέσκα για καιρό

Φρέσκα μήλα για μέρες! Μάθετε πώς θα καταφέρετε να διατηρήσετε ολόφρεσκα τα μήλα και να τα απολαύσετε αυτό το φθινόπωρο στην καλύτερη εκδοχή τους.

Η ιστορία πίσω από το τιραμισού

Η ιστορία πίσω από το τιραμισού, το πιο δημοφιλές ιταλικό γλυκό με μπισκότα, βελούδινγ κρέμα και άρωμα εσπρέσο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ