Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Varoulko Seaside

Το Varoulko Seaside έχει μπει στο πνεύμα των γιορτών με τις ατμοσφαιρικές του σάλες στολισμένες στα χρώματα του “χιονισμένου” λευκού & χρυσού που αναδεικνύουν τη λάμψη και τη θαλπωρή των ημερών. Αυτή την εποχή κάθε μέρα αποτελεί ευκαιρία για γιορτή με αγαπημένα πρόσωπα. Με γιορτινή διάθεση η ομάδα του εστιατόριου σας προτείνει πιάτα, κλασικά και νέα, δημιουργικής θαλασσινής κουζίνας για το γεύμα ή το δείπνο σας. 

Για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς  οι προτάσεις μενού περιλαμβάνουν εμπνευσμένες γεύσεις  από τη θάλασσα και όχι μόνο. Για την παραμονή των Χριστουγέννων το μενού αποτελείται από σούπα βελουτέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ με βούτυρο τρούφας και μπριός, καβούρι με πράσινο μήλο, ζελέ από νερό τομάτας και ζωμό καβούρι, χριστόψαρο με αγκινάρες αλά πολίτα και καπνιστό ταραμά και τριλογία από μοσχάρι γάλακτος, ψητό καρέ, κροκέτα, κιμάς σε λάχανο savoy. 

Για την παραμονή Πρωτοχρονιάς οι σεφ προτείνουν σούπα κολοκύθας με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι, γαρίδες Κοιλάδος με ζωμό θαλασσινών και μοσχολέμονο, λαβράκι ψητό με μους από ρεβίθια, σαλάμι Λευκάδος και κύμινο και αρνί γάλακτος σιγομαγειρεμένο που συνοδεύεται με πουρέ μήλου και πίκλες εστραγκόν.

Τα επιδόρπια δίνουν τον εορταστικό τόνο με κορμό κάστανο, μπισκουί matcha, cremeux passion fruit, παγωτό κονιάκ για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και «Χιονάνθρωπο» από cremeux σοκολάτας Valhrona 63%, μπισκότο αμυγδάλου, μους πραλίνας  και sorbet φραμπουάζ για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Φέτος στη σάλα “Panorama” του Βαρούλκου η γιορτινή ατμόσφαιρα των ρεβεγιόν απογειώνεται με live μουσική από το το συγκρότημα “Mottet” σε ένα κοσμοπολίτικο, εορταστικό πρόγραμμα με τραγούδια σε εφτά γλώσσες, κινηματογραφικές επιτυχίες από την παγκόσμια σκηνή κι ελληνικές διασκευές έκπληξη. Ένα μουσικό ταξίδι από την Βενετία στο Παρίσι, από το Λονδίνο στην Αθήνα προσθέτουν την απαραίτητη λάμψη για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! 

Ακτή Κουμουνδούρου 54 , Μικρολίμανο, Τ. 210 5228400

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.