Ξεχάστε ό,τι ξέρατε: ανοίγει το πρώτο vegan κρεοπωλείο

Vegan χασάπικο

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Χωρίς Κρέας, η αγγλική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Sainsbury’s ανοίγει το πρώτο κρεοπωλείο χωρίς κρέας στην Αγγλία.

Το pop-up κρεοπωλείο, το οποίο θα ανοίξει στο Bethnal Green Road στο Λονδίνο, θα είναι ανοιχτό από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου για να παρουσιάσει τη μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων εναλλακτικών λύσεων για το κρέας. Το στοίχημα είναι να πείσουν και να ενθαρρύνουν τους περαστικούς να δοκιμάσουν τις εναλλακτικές προτάσεις “κρεατικών” από φυτική προέλευση.

Με την πρώτη ματιά, οι περαστικοί θα μπορούσαν να μπερδέψουν το κατάστημα για κλασικό κρεοπωλείο, αφού στην πόρτα θα κρέμονται vegan λουκάνικα, ακριβώς όπως τα λουκάνικα κρέατος που γνωρίζουμε.

Ο χασάπης στο κρεοπωλείο θα είναι ειδικά εκπαιδευμένος για να μοιραστεί συμβουλές σχετικά με τις μεθόδους μαγειρέματος με βάση τα φυτά και τις συμβουλές και τα μυστικά συνταγών που θα βοηθήσουν το κοινό να συμμετάσχει στην Παγκόσμια Εβδομάδα χωρίς κρέας.

Οι επισκέπτες δεν θα είναι μόνο σε θέση να αγοράσουν υλικά για το δείπνο τους, αλλά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετέχουν σε γευστικές δοκιμές με πολλά από τα vegan προϊόντα του σούπερ μάρκετ εντελώς δωρεάν.

«Ενώ παρατηρούμε τεράστια αύξηση στις πωλήσεις των φυτικών τροφών μας, γνωρίζουμε από την επικοινωνία με τους πελάτες ότι υπάρχει αίσθηση ανησυχίας μαγειρεύοντας με αυτά. Έτσι, τα κρέατά μας χωρίς κρέας έχουν ξεκινήσει για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να φτάσουν κοντά στα προϊόντα, να δοκιμάσουν ό, τι τους αρέσει και να πάρουν σπίτι μερικές πολύτιμες συμβουλές μαγειρικής και συνταγή έμπνευσης,” δήλωσε ο αγοραστής της αλυσίδας Sainsbury’s, James Hamilton. 

2 Σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.