Βιβλίο-σάντουιτς έχεις δει ποτέ;

Το σάντουιτς είναι κι έμπρακτα ένα από τα αγαπημένα μας σνακ. Με ένα σάντουιτς, σε πολύ λίγο χρόνο και χορτάνουμε και απολαμβάνουμε αγαπημένα υλικά συνδυασμένα με τον καλύτερο και πιο απλό τρόπο. Το σάντουιτς είναι ένας μπαλαντέρ της κουζίνας, μιας και μπορεί να είναι λιτό κι υγιεινό, πλούσιο και γκουρμέ, γευστικό και κοσμοπολίτικο, αφού με τα κατάλληλα υλικά μπορούμε να ταξιδέψουμε γευστικά όπου μας πάει η όρεξή μας. 

Το σάντουιτς, όμως, είναι και πηγή καλλιτεχνικής έμπνευσης. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Πολωνός γραφίστας και φωτογράφος Pawel Piotrowski  δημιούργησε το βιβλίο-σάντουιτς, με τον ξεκάθαρο τίτλο Sandwich Book. Η κάθε σελίδα  αυτού του τόσο λαχταριστού βιβλίου είναι δυστυχώς μια οφθαλμαπάτη, αφού αναπαριστά με κάθε ακρίβεια και λεπτομέρεια ένα από τα υλικά ενός παραδοσιακού κι απλού  σάντουιτς, φέτες ψωμί, τυρί, ζαμπόν, μαρούλι, ντομάτα, ροδέλες κρεμμυδιού κι αυγό.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και λαχταριστό. Μόλις το είδαμε, πραγματικά το λιγουρευτήκαμε. Ο νεαρός καλλιτέχνης, που ζει κι εργάζεται στην πόλη Wroclaw της Πολωνίας, δηλώνει πως πηγή έμπνευσής του είναι η καθημερινότητα κι ό,τι τον περιβάλλει, ενώ ψάχνει εκδότη για το Sandwich Book. 

Για να δείτε τη συνολική δουλειά του Pawel Piotrowski, επισκεφθείτε την προσωπική του ιστοσελίδα: www.piotrowskipawelart.pl

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.