Ζελέ φρούτων

Ζελέ φρούτων

Ζελέ φρούτων, μία γρήγορη και νόστιμη συνταγή για επιδόρπιο ή ένα ελαφρύ, δροσερό ζελέ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ζελέ φρούτων

Ingredients

  • 2 φλιτζάνια – 500 ml χυμό πορτοκάλι (φρέσκο ή του εμπορίου)
  • 1 πακέτο ζελατίνη
  • 1/4 φλιτζάνι – 60 γρ. ζάχαρη

Instructions

  • Σε ένα μπολ, βάζουμε 1/4 φλιτζανιού (60 ml) χυμό πορτοκάλι. Μουλιάζουμε μέσα τη ζελατίνη και την αφήνουμε να μαλακώσει για 5 λεπτά.
  • Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ζεσταίνουμε το μείγμα σε κατσαρολάκι για 1-2 λεπτά, μέχρι να γίνει ημιδιαφανές. Ανακατεύουμε καλά μέχρι η ζάχαρη και η ζελατίνη να διαλυθούν. Προσθέτουμε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύουμε καλά.
  • Μοιράζουμε το μείγμα σε μικρά ποτήρια ή κύπελλα. Αφήνουμε το ζελέ να σταθεί στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες πριν σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.