ΑρχικήΣυνταγέςΖελέ φρούτων

Ζελέ φρούτων, μία γρήγορη και νόστιμη συνταγή για επιδόρπιο ή ένα ελαφρύ, δροσερό ζελέ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ζελέ φρούτων συνταγή
Εκτύπωση

Ζελέ φρούτων

Πιάτο Γλυκά
Κουζίνα Διεθνής
Λέξη κλειδί Ζελέ φρούτων
Θερμίδες 231θερμίδες

Υλικά

  • 2 φλιτζάνια – 500 ml χυμό πορτοκάλι (φρέσκο ή του εμπορίου)
  • 1 πακέτο ζελατίνη
  • 1/4 φλιτζάνι – 60 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ, βάζουμε 1/4 φλιτζανιού (60 ml) χυμό πορτοκάλι. Μουλιάζουμε μέσα τη ζελατίνη και την αφήνουμε να μαλακώσει για 5 λεπτά.
  • Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ζεσταίνουμε το μείγμα σε κατσαρολάκι για 1-2 λεπτά, μέχρι να γίνει ημιδιαφανές. Ανακατεύουμε καλά μέχρι η ζάχαρη και η ζελατίνη να διαλυθούν. Προσθέτουμε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύουμε καλά.
  • Μοιράζουμε το μείγμα σε μικρά ποτήρια ή κύπελλα. Αφήνουμε το ζελέ να σταθεί στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες πριν σερβίρουμε.

Δείτε επίσης: Κέικ κλασσικό και πολύ εύκολο

Greek recipes in English: Visit MyGreekSalad.com

Μη χάσετε

Πορτοκαλόπιτα

Πεντανόστιμη πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή ή πατσαβουρόπιτα, με αφράτη υφή και πλούσια γεύση από τον Τάσο Αντωνίου!

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο

Συνταγή για εύκολο γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο από τον Τάσο Αντωνίου, με υπέροχη γεύση και έντονο ροζ χρώμα!

Ρεβύθια στο φούρνο (ρεβυθάδα)

Ρεβύθια στο φούρνο από τον Τάσο Αντωνίου! Τέλεια χυλωμένη ρεβυθάδα με ντοματούλα και μυρωδικά που θα συνοδεύσετε με ζυμωτό ψωμί και φέτα.

Γιουβέτσι χταπόδι

Γιουβέτσι χταπόδι από τον Τάσο Αντωνίου. Ένα καλοκαιρινό γιουβέτσι με σπυρωτό κριθαράκι και μελωμένο χταπόδι που σίγουρα θα λατρέψετε.

Περισσότερα άρθρα

13 λάθη που κάνεις όταν φτιάχνεις κέικ

Γιατί δεν φούσκωσε το κέικ; Γιατί δεν ψήθηκε καλά; Όλες οι απαντήσεις εδώ!

8 tips για τέλεια πασχαλινά κουλουράκια

Πασχαλινά κουλουράκια με υπέροχο άρωμα βουτύρου, εύκολα γρήγορα, απλά και πετυχημένα!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Βαθμολογήστε τη συνταγή




εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ