Ζελέ φρούτων

Ζελέ φρούτων

Υλικά

500 γρ. βερίκοκα περίπου
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 φακελάκι σκόνη ζελέ φρούτων -κατά προτίμηση ανανά- 
1 ποτήρι ζεστό νερό

Εκτέλεση

Αφού πολτοποιήσετε τα βερίκοκα, τα βράζετε σε ένα κατσαρόλι για 10 λεπτά και τα αφήνετε για άλλα 10 λεπτά να κρυώσουν. Αν θέλετε προσθέτετε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη την ώρα που βράζετε τα βερίκοκα.

Παράλληλα, διαλύετε μέσα σε ένα μπολ τη σκόνη ζελέ σε 1 ποτήρι ζεστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί. Προσθέτετε ένα ποτήρι πολτοποιημένα βερίκοκα και τα ανακατεύετε όλα μαζί.

Αδειάζετε το μείγμα σε ποτήρια του κρασιού (όπως στη φωτογραφία) ή εναλλακτικά σε φορμάκια, τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν και καλή σας όρεξη!

Συνταγή και φωτογραφία: Τίνα Παπαθωμά

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί.