ΑρχικήΆρθρα4 τρόποι για να κόψεις με το μαχαίρι σαν σεφ

4 τρόποι για να κόψεις με το μαχαίρι σαν σεφ

Από τη Λίζα Μάτσα,

Τι σημαίνει μπρουνουάζ, ζουλιέν και σιφονάντ; Πρόκειται για όρους που αφορούν στην κοπή των λαχανικών και είναι απολύτως συνυφασμένοι με την επιτυχία μιας συνταγής. Αν η εξοικείωση σου με το μαχαίρι είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αυτό το βίντεο θα σου δείξει 4 αποτελεσματικούς –και πάνω από όλα ασφαλείς- τρόπους και τεχνικές κοπής, με σκοπό το σωστό χειρισμό του μαχαιριού. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα και σημαντικότερα μαθήματα που παρακολουθεί κάθε επαγγελματίας σεφ στη σχολή μαγειρικής και θα σε κάνει να ανεβάσεις τον πήχη στη κουζίνα και να αισθανθείς πιο σίγουρος από ποτέ. Επίσης, σου υπενθυμίζουμε τα 4 απαραίτητα μαχαίρια που πρέπει να έχεις στην κουζίνα σου.

Μη χάσετε

Coffee Talks: νέο podcast για τον καφέ από τον Τάσο Αντωνίου

Ο καφές έχει πάντα ιστορίες πίσω του. Από το...

Παραδοσιακά φαλάφελ

Παραδοσιακή συνταγή για φαλάφελ! Τα φαλάφελ ή ρεβιθοκεφτέδες είναι κλασική συνταγή από την κουζίνα της Μέσης Ανατολής.

Σοκολατόπιτα

Αφράτη, λαχταριστή και ζουμερή σοκολατόπιτα. Αυτή η συνταγή για εύκολη σοκολατόπιτα ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά και θυμίζει σουφλέ σοκολάτας.

Συνταγές σε 30 λεπτά

Μακαρονάδα με σάλτσα παντζαριού και φέτας

Η γλυκιά γεύση του παντζαριού σε συνδυασμό με την βελούδινη γεύση της φέτας και τη φρεσκάδα του λεμονιού δίνουν σε αυτή τη μακαρονάδα απίθανη νοστιμιά και ιδιαιτερότητα!

Μαλακά μπισκότα διπλής σοκολάτας

Αφράτα και μαλακά μπισκότα με καστανή ζάχαρη από τον Τάσο Αντωνίου. Εύκολα, γρήγορα, πεντανόστιμα μπισκότα για πρωινό και για όλες τις ηλικίες.

Σαλάτα με κινόα

Σαλάτα με κινόα από τον Τάσο Αντωνίου! Μια θρεπτική σαλάτα με κινόα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και ελαιόλαδο που σίγουρα θα λατρέψετε!

Ανακαλύψτε συνταγές

Κιμαδόπιτα

Κιμαδόπιτα παραδοσιακή από τον Τάσο Αντωνίου. Απίστευτο τραγανό φύλλο, υπέροχη γέμιση από αρωματικό κιμά που θα λατρέψουν όλοι στο τραπέζι.

Red Velvet Cake

Αυθεντική συνταγή για red velvet cake. Αυτή η τούρτα - κέικ είναι απίστευτα γευστική και αποτελεί ιδανικό κέρασμα για γιορτές, γενέθλια ή απλώς ένα γλυκό κέικ για τον καφέ!

Κοτόπουλο λεμονάτο με ρύζι

Κοτόπουλο λεμονάτο με ρύζι από τον Τάσο Αντωνίου. Μια απολαυστική μαμαδίστικη συνταγή με λεμονάτη γεύση, εύκολη, γρήγορη, ιδανική για τις καθημερινές ή το κυριακάτικο τραπέζι.

Περισσότερα άρθρα

Ακουαφάμπα: το vegan superfood & υποκάταστατο αυγών, φτιάχνεται από ρεβύθια!

Το ακουαφάμπα είναι υποκατάστατο του αυγού, δε λείπει από καμία κουζίνα των vegans, έχει τεράστια διατροφική αξία και παράγεται από τα ρεβύθια!

10 μυστικά για τέλεια λαδερά!

Μάθετε τα μυστικά και τις καλύτερες συνταγές για λαδερά σαν της μαμάς!

Τα 6 μυστικά για φανταστικό μουσακά

Τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις για να φτιάξεις τέλειο μουσακά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ